УПРАВУВАНИ УСЛУГИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Нашиот пристап кон MPS

Секоја организација а различна. Затоа, како дел од управуваните услуги за печатење на Canon, ние одвојуваме време за да ги дознаеме вашите деловни и ИТ потреби за да создадеме услуга приспособена на вашите потреби.
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИИ
alt text

Преглед на пристапот кон MPS

Со управуваните услуги за печатење (MPS) на Canon, ние го користиме нашето професионално искуство во индустријата за да ви овозможиме поголема безбедност, побрзи процеси на печатење, поефикасни работни процеси, одржливост и помали трошоци во најкус можен рок со комбинирање на методологиите ITIL® и PRINCE2® во секоја фаза на процесот.
alt text
Canon Camera

Откријте

Започнуваме со детален преглед на вашата тековна состојба и даваме целосна слика за безбедноста, одржливоста и сите неефикасности на работните процеси со документи и информации во вашата организација.

Потоа може да почнеме да ги откриваме областите со непотребен отпад и проблемите во вашите процеси на печатење и снимање што може да се подобрат.

Дизајн

Врз основа на наодите истакнати во фазата на откривање, ние дизајнираме решение што ќе ви помогне да ја подобрите ефикасноста и да ја унапредите стратегијата за дигитална трансформација - овозможувајќи ви да се концентрирате на најважните деловни задачи.

Во текот на овој процес дизајнираме политика за оптимизација на вашата организација, поддржана од архитектура поткрепена со најсовремени, безбедни и одржливи решенија и услуги засновани на Cloud.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Транзиција и спроведување

По дизајнирањето на уникатно решение, ние го користиме нашето долгогодишно искуство за управување со проекти за да го надгледуваме неговото спроведување и воведување во вашата организација.

Применувајќи го нашето професионално искуство во управувањето со промени, ние работиме со вашите тимови за комуникација за да овозможиме беспрекорна транзиција и долготрајно едноставно воведување на нови корисници.

Поддршка и управување

Најважен дел од нашата понуда на MPS е услугата за управување со група уреди преку која го мериме обемот на печатење и скенирање според договорените KPI, овозможувајќи одржување и поддршка за да се обезбеди високо ниво на достапност и да се задржат договорените SLA. Исто така, нудиме ефективна и ефикасна корисничка поддршка, ИТ-поддршка и други дигитални услуги за да овозможиме непречено работење.

Откако ќе започне да работи, ние ќе продолжиме да управуваме со вашето решение на долг рок за да се осигуриме дека сè работи како што треба и дека ќе продолжи да ги исполнува вашите потреби сега и во иднина.

people shaking hands
Canon Camera

Преглед

Управуваните услуги за печатење на Canon вклучуваат редовни прегледи за да ви се овозможи да уживате во сите придобивки од решението и за да тоа остане оптимизирано со текот на времето, исполнувајќи ги различните потреби на вашата организација - не само во однос на перформансите, туку и важни паралелни цели како што се безбедноста и одржливоста.

Ние дефинираме јасно управување со договорите за да можете лесно да водите евиденција кога, како и со кого ќе го прегледуваме статусот на вашиот договор за управувани услуги за печатење (MPS). И што е најважно, како дел од овој процес на преглед, ние ќе истакнеме нови можни области за развој на вашата компанија, на пример можностите што ги нуди примената на технологии за дигитална трансформација, хибридно работење, Cloud и за мобилни уреди кои ќе ви помогнат да постигнете долгорочен напредок.

СТУДИЈА ЗА АНАЛИЗА

„Со решението MPS на Canon, забележавме приближна заштеда од 35% во вкупните трошоци за печатење“

Jon Burnby
Директор за ИТ-услуги во Европа, Fujitsu
Canon Camera

УСЛУГИ

Управувани услуги за печатење

Создадете оптимизирана, безбедна и одржлива инфраструктура за уредот со управуваните услуги и решенија за печатење на Canon коишто можете да ги користите на начинот којшто ви одговара: преку Cloud, на самата локација или во хибридни опкружувања.

УСЛУГИ

Услуги за дигитална трансформација

Напредувајте во дигиталната трансформација со спојување на нашите управувани услуги за печатење од деловна класа и решенијата за соработка во работниот простор во еден пакет.

an image representing digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

РЕШЕНИЈА

Решенија за соработка во работниот простор

Подобрете го начинот на кој работите со напредни решенија за снимање, автоматизација на работните процеси со документи и поврзување со Cloud што овозможуваат безбеден проток на информации низ вашата организација.

Слични производи/решенија

Погледнете повеќе решенија од Canon што ги надополнуваат нашите управувани услуги за печатење

Истражете повеќе

Прочитајте повеќе за тоа како решенијата и услугите од Canon можат да ви помогнат да се приспособите на реалноста на новото хибридно работење.

 • Cloud Enablement in workspace Transformation

  Подготовка за неочекуваното

  Концептот за „нормално“ работење целосно се трансформираше и продолжува да се менува. Погледнете во што треба да вложите за да останете во чекор со брзите промени.

 • Image representing cloud being the new normal

  Подготовка на новиот работен простор

  Прочитајте како Cloud ќе има клучна улога во овозможувањето на соработката помеѓу тимовите во идното хибридно работно опкружување коешто постојано се менува

 • An image of a paper cloud with paper documents falling from the cloud.

  Приспособување кон работниот простор од иднината со помош на Cloud

  Управувајте со работниот простор од иднината со помош на технологијата за Cloud што придонесува за ефикасно и безбедно соработување.

 • An image of a young man looking at his laptop

  Што да очекувате во новото работно опкружување

  Дознајте за трендовите што влијаат врз работниот простор од иднината и добијте совети за тоа како да се подготвите.

 • ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?