Blank-Rect Image

Canon EOS M200

Никогаш не било полесно да снимате и споделувате креативни фотографии со професионален изглед. EOS M200 е паметен и лесен фотоапарат со опции за поврзување кој ќе ја разбуди вашата креативност и ќе го подобри вашето фотографирање.

Галерија

Едноставно поврзување и креативност

Истакнете се од конкуренцијата што користи паметни телефони. Разбудете ја вашата креативна страна со практичниот фотоапарат EOS со опции за поврзување кој ви овозможува да снимате фотографии со професионален изглед, да менувате објективи и да ја доловите атмосферата во секакви услови - дури и при слаба осветленост.

Погледни целосни спецификации

Пријавете се за нашето списание. Добивајте ги сите најнови вести и информации за производите.
sample lowlight

Подобрете го вашето фотографирање

Снимајте многу повеќе од обични слики со паметен телефон. Висококвалитетните фотографии снимени со EOS M200 му одолеваат на забот на времето - доловувајќи ја атмосферата на важни пригоди и прикажувајќи ги вашите објекти во најдобро светло.

sample

Беспрекорно поврзан со вашиот дигитален живот

Покажете им ги вашите креативни вештини на пријателите и на следбениците. Поврзете го фотоапаратот EOS M200 со вашиот паметен уред преку Wi-Fi и Bluetooth за автоматско префрлување слики, споделување фотографии на интернет и за далечинска контрола на фотоапаратот.

sample lowlight

Разбудете ја вашата креативност

Никогаш не било полесно - или позабавно - да снимате фотографии во вашиот препознатлив стил. Корисничкиот интерфејс со совети и режимот за креативна помош на EOS M200 го олеснуваат снимањето фотографии со професионален изглед.

simple compact

Дизајн што може да го понесете каде и да одите

Фотоапаратот EOS M200 е толку мал и лесен што можете да го носите во вашата чанта. Екранот на допир што се завртува нанадвор за 180˚ ви овозможува да го обликувате кадарот од креативни агли и да снимате извонредни автопортрети.

Раскажете ги сите приказни

Раскажете ја вашата приказна со огромен избор на заменливи објективи. Инспирирајте ја вашата креативност со преносливиот објектив EF-M или со извонредната флексибилност на сите EF/EF-S објективи со употреба на адаптер.

Разгледајте веднаш

Vlogging cameras from Canon

Фотоапарати за снимање видеоблогови од Canon

Кој ве гледа? Зголемете го бројот на следбеници со одлични содржини снимени со уред од Canon што е идеален за снимање видеоблогови насекаде.