Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT

Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT

Осветлете го светот на макро со приспособлив двоен блиц што нуди моќно и креативно осветлување

Моќен и приспособлив двоен блиц за макро за снимање фотографии одблиску со врвно осветлување

Снимајте макро слики и слики одблиску исполнети со детали благодарение на моќниот, прецизен и флексибилен систем со два блица што се обновуваат брзо и тивко и овозможуваат креативно осветлување на мали предмети каде што е неопходна максимална контрола врз моќта и насоката на осветлувањето.

Погледни целосни спецификации

Sideshot of MT-26EX-RT

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Број на водич 26 m

Функција на главен уред преку оптичка и безжична врска

Брзо, бесчујно обновување

Лампи за фокусирање со бели LED диоди

Прилагодливи глави за блиц чија положба може да се менува

Погледнете ги сите спецификации

Macro Twin Lite Flash Side Picture

Поврзани производи