Guia Besana photographing model with Canon EOS R & RF 35mm F1.8 MACRO IS STM
Blank-Rect Image

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Широкоаголен примарен објектив со брза максимална решетка f/1,8 и опции за макро

Широкоаголен објектив кој нуди природна перспектива

Висококвалитетен објектив од 35 mm со разновидни можности кој е идеален за фотографирање улици, патувања и предмети одблиску.

Погледни целосни спецификации

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Одличен објектив за...

Паметен дизајн кој ја поттикнува креативноста

Објективот RF 35mm F1.8 MACRO IS STM е пренослив, лесен и едноставен за користење. Прилагодете ги подесувањата со прилагодливиот контролен прстен на објективот и гледајте ги јасно информациите како што е фокусното растојание на визирот при снимањето.

Guia Besana shooting subject in a studio setting RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Идеален за снимање

Комбинираната стабилизација на сликата ја користи оптичката стабилизација на сликата на објективот и електронската стабилизација на сликата со 5 оски на вашиот фотоапарат за снимки кои се извонредно стабилни – дури и ако се снимени во движење. Тивкото автоматско фокусирање со STM е рамномерно и стабилно, за промени во фокусирањето со природен изглед.

Ideal for filmmaking Guia Besana taking images of flowers
Flowers crashing ontop of piano low light no problem RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Одличен при слаба осветленост

Широката решетка од F1,8 е надополнета со моќната технологија Dual Sensing IS која им овозможува на фотографите да фотографираат без заматување предизвикано од тресењето на фотоапаратот благодарение на стабилизацијата на слика со 5 чекори.

Ново поглавје во квалитетот на сликата

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM располага со напреден оптички дизајн, вклучувајќи го и слојот Super Spectra. Приклучокот за објективи RF го поставува објективот поблиску до сензорот за да добиете неверојатна јасност и острина.

Close up of a red flower shot on Canon EOS R & RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Спецификации

Решетка од

f/1,8

Контролен прстен

на објективот

Решетка

со 9 сечила

Зголемување од

0,5x

Тивок STM

мотор

Хибриден

IS

Погледнете ги сите спецификации

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Во рацете на професионалците

Дознајте како професионалните фотографи и сниматели внесоа повисоки нивоа на квалитет и детали во нивните приказни со системот EOS R.

Погледнете ги сите написи

Дополнителна опрема за објективи

Поврзани производи

Wide Angle Lens

Широкоаголни објективи

Добијте пошироко видно поле и опфатете повеќе во кадарот со нашата палета на широкоаголни објективи.

Дознајте повеќе