Дополнителна опрема за Speedlite

Canon Адаптер за повеќефункционален приклучок AD-E1

Приклучете го вашиот Speedlite-блиц со стандарден приклучок во најновите фотоапарати од серијата EOS R на Canon користејќи го овој практичен адаптер за приклучок за блицови.

Спецификации

 • Конструкција отпорна на лоши временски услови

  Стандард за отпорност на прав и капки вода JIS 2

 • Мал и лесен

  Вреден додаток што може да го носите насекаде

 • Дизајн со можност за заклучување

  Цврсто и сигурно прикачување

 • Без батерии

  Се напојува директно од фотоапаратот

Canon Multi-Function Shoe Adapter AD-E1

Што содржи кутијата

 • Адаптер за повеќефункционален приклучок AD-E1

 • Капаче за приклучок

Слични производи