НИЕ СМЕ ТИМСКИ ИГРАЧИ

Придружете му се на Canon

Ние сме тимски играчи

Ни треба извонреден талент за да испорачаме одлични резултати.

Запознајте се со нашите тимови

Во Canon ќе пронајдете многу можности за споделување, придонесување и соработување за да можеме да постигнеме одлични успеси заедно.
Маркетинг и комуникација

Маркетинг и комуникација

Нашите тимови за маркетинг и комуникација ги оживуваат нашите услуги и решенија - преку маркетинг на потрошувачи и канали за маркетинг, комуникации и управување со производи.

Продажба и консултантски услуги

Од управување со сметки до консултантски услуги, нашите тимови за продажба и консултантски услуги ги применуваат своите одлични комуникативни вештини при продажбата на нашите светски познати услуги и решенија.

Продажба и консултантски услуги
Дистрибутери

ИТ и деловни решенија

Нашиот тим за ИТ и деловни решенија е посветен на подобрување на доживувањето на нашите потрошувачи со иновативни решенија за работни процеси.

Дигитални операции

Дали ве привлекува дигиталната технологија? Нашиот тим за дигитална технологија создава и применува стратегии за маркетинг, управување и експертиза за да создаде извонредни онлајн доживувања.

Нови начини на работа во хибридното опкружување
Корпоративни функции

Корпоративни функции

Нашите функции играат клучна улога во поддржувањето на целите на нашите луѓе - учење и развој, човечки ресурси, правна служба, раководење, одржување и финансии.

Нашите канцеларии

Canon Europe е стратешкото централно седиште за EMEA, нудиме многу исклучителни можности за вас низ целиот регион.

Нашите канцеларии

Заинтересирани сте за кариера во Canon?

Дојдете и дознајте каде се вклопувате и што ве инспирира за вашиот следен кариерен потег.

Може да ве интересира и

Бидете инспирирани и продолжете ја вашата авантура со Canon.