AdobeStock_270075726

ПРИДРУЖЕТЕ МУ СЕ НА CANON

САМО ШТО ЗАВРШИВТЕ УЧИЛИШТЕ ИЛИ УНИВЕРЗИТЕТ?

Нашите школарини, програми за стажисти и распределба на студенти ќе ви понудат одличен почеток за неверојатна кариера.

Првиот чекор за извонредна кариера

Нашите програми за практиканти, приправници и за распределба на студенти се совршено место за почеток на вашата кариера, а ќе изградите и долготрајни врски со вашите колеги, ментори и лидери од Canon.
 • Програми за стажирање

  Нашите програми за стажирање се достапни во многу од нашите земји и ги опфаќаат сите оддели, од маркетинг до продажба, од дигитално до IT и многу повеќе.

 • Програми за практиканти

  Практикантите се од почетно ниво до ниво на дипломци и магистри. Тие нудат обука на работното место, во комбинација со структурирано студирање за насоката што сте ја избрале.

 • Поддршка и менторство

  Со приклучување на нашите програми за рана кариера, ќе бидете обучувани од ментори и лидери кои ќе ве водат и ќе го поддржат вашиот напредок и развој.

 • Поврзете се со другите

  Кога ќе се приклучите на нашите програми, ќе имате можност да се поврзете со други нови почетници како вас и да споделувате искуства и совети, како и да стекнете пријатели за цел живот.

Ние сме Canon

НИЕ СМЕ ХРАБРИ

Kyosei

Филозофија Kyosei
Инклузивни вработени лица

Разновидност, рамноправност и инклузија

Работиме на создавањето на инклузивно работно опкружување и развојот на разновидно општество во порамноправен свет.

Нашите канцеларии

Canon Europe е стратешкото централно седиште за EMEA, нудиме многу исклучителни можности за вас низ целиот регион.

Нашите канцеларии

Заинтересирани сте за кариера во Canon?

Дојдете и дознајте каде се вклопувате и што ве инспирира за вашиот следен кариерен потег.

Може да ве интересира и

Бидете инспирирани и продолжете ја вашата авантура со Canon.