Маж носи розова блуза и држи фотоапарат од Canon до своето лице. Блицот испушта портокалова светлина.

НИЕ СМЕ CANON

Повеќе од 80 години им ја нудиме можноста на луѓето да ги доловат и зачуваат нештата што ги гледаат. Како најдобрата компанија за обработка на слика на светот, живееме и работиме заедно за доброто на сите.

Повеќе за нас

Имаме над 182.000 вработени во земјите и сите работиме заедно за да бидеме светски провајдер на иновативни решенија за обработка на слика и информатичка технологија.

Нашата визија

Canon го збогатува животот и деловното работење на нови и неверојатни начини. Можете да играте улога во обликувањето на иднината на иновативна, визионерска и храбра компанија.

 • Истражете го извонредното

  Постојано разгледуваме нови начини за иновации и развој на нашето деловно работење бидејќи нашите потрошувачи очекуваат извонредни резултати од нас. Нашата визија нè инспирира да го подобриме начинот на кој работиме за да можеме заедно да постигнеме одлични резултати.

 • Kyosei

  Водени од нашите вредности и култура според Kyosei, нашата визија се фокусира на подобрување на нашите производи и начинот на кој испорачуваме иновации. Како дел од нашата континуирана желба за извонредни достигнувања, се трудиме максимално да го зголемиме развојот во новите пазари и да понудиме нови услуги, а тоа ќе ни отвори нов свет на можности.

 • Фокус на иновација

  Како водечки бренд за обработка на слика во светот, ние сме посветени да напредуваме во технологијата и да ги прославуваме иновациите. Затоа и сме рангирани како една од најдобрите компании во поглед на создавање патенти и токму оваа посветеност за иновации и подобрување ќе ни помага да успеваме.

Canon во броеви

Canon во броеви

Основана во 1937 год.

Под името Precision Optical Industry, Co. LtdНад 182.000

Canon вработува низ целиот свет.256

Подружници и компании со кои соработува.1990 година

Canon започна со првата програма во светот за рециклирање на картриџите со тонер.Едни од 3-те најдобри

Во последните 30 години сме една од 3-те најдобри компании за патенти.Повеќе од 30.000 денови

Нудиме повеќе од 30.000 денови обука и развој годишно.

 

Нашите вредности

 • Какви вредности цениме

  Ние силно веруваме во почитта, поддршката и соработката како вистински овозможувачи за нашиот успех, поттикнувајќи ги сите во Канон да го гледаат светот како што го гледаат другите и да бидат спремни да го предизвикаат и трансформираат за подобро.

 • Нашата филозофија Kyosei

  Нашата корпоративна филозофија Kyosei е всушност јапонски концепт кој значи заеднички живот и работа за доброто на сите. Таа ја засилува нашата посветеност за одржливост, заедничкиот начин на кој работиме и нашата желба да создадеме опкружување во кое сите ќе можат да напредуваат и да се развиваат.

 • Креирање на извонредното

  Нашата пазарна сила нè мотивира и нè охрабрува да замислиме, истражиме, иновираме и преземеме вдивување ризици. Така страстено се поврзуваме низ земји и дисциплини за да споделиме знаење и да креираме извонредно.

Инклузивни вработени лица

Разновидност, рамноправност и инклузија

Работиме на создавањето на инклузивно работно опкружување и развојот на разновидно општество во порамноправен свет.

Нашите канцеларии

Canon Europe е стратешкото централно седиште за EMEA, нудиме многу исклучителни можности за вас низ целиот регион.

Нашите канцеларии

Заинтересирани сте за кариера во Canon?

Дојдете и дознајте каде се вклопувате и што ве инспирира за вашиот следен кариерен потег.

Може да ве интересира и

Бидете инспирирани и продолжете ја вашата авантура со Canon.