Canon MAXIFY MB5350

Моќен сè-во-едно уред за мали деловни простории со големи потреби. Се одликува со брзо 2-страно печатење и скенирање, капацитет за хартија од 500 листови, контроли за потрошувачка и поврзување со паметни телефони и Cloud.

Придобивки

 • Продуктивен сè-во-едно уред со функции за печатење, копирање, скенирање и испраќање факс за мали динамични канцеларии

 • Заборавете на чекањето документи со функцијата за брзо печатење на првата страница и брзините од 15 страници/мин. во боја и 23 страници/мин. црно-бело

 • Поврзување преку Wi-Fi и етернет: печатење од и скенирање кон компјутери, паметни телефони, таблет уреди и Cloud услуги

 • Вграден 2-стран ADF со едно поминување за 50 листови и две касети за хартија со 250 листови

 • Печатете до 2.500 црно-бели и 1.500 страници во боја со XL резервоари за мастило кои се менуваат одделно

Детални карактеристики

 • Моќен сè-во-едно уред за мали канцеларии

  Бидете продуктивни и поврзани со овој робустен сè-во-едно уред со голема брзина кој е дизајниран за мали деловни простории со големи потреби и месечен обем на печатење од 250 до 1.500 страници. Благодарение на можноста за поврзување преку Wi-Fi и етернет и печатењето со професионален квалитет, како и контролите за потрошувачка за безгрижно користење, овој уред претставува совршен канцелариски придружник.

 • Печатење на документи со голема брзина

  Никогаш повеќе нема да ги чекате вашите документи. Големи ISO брзини за печатење на A4 документи од 23 слики/мин. во црно-бело и 15 слики/мин. во боја во комбинација со брзо печатење на првата страница со слична брзина од приближно 7 секунди.

 • Деловен квалитет

  Мастилото со голема густина и двојна отпорност создава остар текст и живописни бои. Овие мастила со пигмент имаат исклучителна отпорност - така што нема да избледат со тек на време - и се отпорни на маркери и триење поради што се совршени за висококвалитетни деловни документи.

 • Голема продуктивност во однос на цената

  Печатете до 2.500 црно-бели и 1.500 страници во боја од A4 документи со XL резервоарите за мастило. Резервоарите за мастило кои можат да се заменуваат одделно нудат максимална продуктивност со минимален отпад. Мултикомплетот со 4 бои содржи цел комплет резервни мастила за уште подобри резултати во однос на цената.

 • Зголемена продуктивност, кога најмногу Ви е потребна

  Олеснете ја секоја задача, вклучувајќи го и скенирањето и копирањето на повеќе страници, со помош на двете касети за хартија со 250 листови, вградениот 2-стран ADF со едно поминување за 50 листови и големиот екран на допир во боја. Достапно е и двострано печатење без напор, за уште поголема професионалност и помала потрошувачка на хартија.

 • Поврзување

  Со MAXIFY Cloud Link можете да печатите од популарни услуги на Cloud како Evernote, Dropbox или Google Drive, директно од екранот на печатачот или од паметен телефон преку апликацијата MAXIFY Printing Solutions. Поддржани се и функциите за скенирање кон е-пошта, скенирање кон Cloud и Apple AirPrint.

Спецификации

 • Време за печатење на првата страница од 7 секунди

 • Скенирање на двете страни на документот

 • Автоматско копирање на повеќе страници

 • Безжично користење и споделување

 • Продуктивно ракување со хартијата

 • Екран на допир од 7,5 cm кој е практичен за користење

 • Вчитување документи на Cloud услуги*

 • Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Што содржи кутијата

 • MAXIFY MB5350

 • Кабел за напојување

 • Однапред поставени резервоари со мастило

 • CD за поставување за Windows (драјверите за Mac се достапни на интернет)

 • Прирачници

 • Кабел за факс/телефонска линија