Hero Image

PIXMA G7040 од Canon

4-во-1 печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат, ADF и етернет

Квалитет, голем обем на печатење и мали трошоци по страница

Печатете, скенирајте, копирајте и праќајте факс преку еден уред со елегантен дизајн што ќе го зголеми времето на активна работа благодарение на капацитетот за обична хартија од 350 листови, автоматското 2-страно печатење и ADF за 35 листови. Печатете максимум 18.000 страници со 3 шишиња мастило или 7.700 страници со комплет бои* за висококвалитетни резултати и мали трошоци.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Integrated ink tanks

Резервоари за мастило што се дополнуваат

4 резервоари за мастило за голема потрошувачка.

High page yield

Печатење големи количини

18.000 еднобојни страници со 3 шишиња мастило*.

350-sheet capacity

Капацитет за 350 листови

Предна касета за 250 листови и снабдување од задната страна со 100 листови.

Full connectivity

Сите опции за поврзување

Поврзување преку етернет и Wi-Fi.

Smartphone ready

Можност за поврзување со паметен телефон

Апликација Canon PRINT, AirPrint (iOS) и Mopria (Android).

Top quality, full speed

Професионален квалитет

Остар текст и фотографии без рабови со големина до A4.

Easy control

Максимална брзина

До 13 црно бели слики/мин. и 6,8 слики во боја/мин.**

auto-2-sided-printing

Едноставна контрола

2-линиски еднобоен LCD-екран и алатки за далечинско управување.

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

* Бројот на страници што може да ги отпечатите со првото шише мастило е помал во однос на замената, бидејќи за време на првичното поставување е потребна одредена количина на мастило за да се наполни главата за печатење. Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата за бои ISO/IEC 24712 со резервни шишиња со мастило по почетното поставување.
Потрошувачката на страници за црното мастило и мастилата во боја не треба да се комбинира.
Потрошувачката на страници може значително да се разликува во зависност од содржините што се печатат и други фактори.

** Измерено по меѓународни стандарди, во зададен режим. При непрекинато последователно печатење, печатачот може да ја намали брзината со која го извршува процесот за да спречи покачување на внатрешната температура.

Студии за анализа

What's In The Box

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за да работите деловно со помали трошоци и печатач за голем обем на работа.

Повеќефункционален печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат - PIXMA G7040

6 шишиња со мастило за голема потрошувачка (3x црна боја и 1x Ц/М/Ж)

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Слични производи