PIXMA E3140

Серија PIXMA TS3150

Достапен сè-во-едно печатач со Wi-Fi за печатење остри документи и живописни фотографии без рабови.

Галерија

Практичен и достапен печатач што може да се поврзува со паметни уреди

Уживајте во печатење остар текст и живописни фотографии без рабови директно од вашиот паметен уред, фотоапарат со Wi-Fi или од Cloud, со овој достапен PIXMA печатач. Скенирајте и копирајте на едноставен начин преку интуитивниот LCD екран од 3,8 cm.

Погледни целосни спецификации

PIXMA TS3150

Погледнете ги сите функции

Спецификации

PIXMA TS3150

Инк-џет систем со 2 FINE картриџи

PIXMA TS3150

Печатење квадратни медиуми од 5x5”

PIXMA TS3150

Автоматско вклучување

PIXMA TS3150

Печатење без рабови за прибл. 65 секунди

PIXMA TS3150

Печатење/скенирање од паметен телефон и таблет-уред

PIXMA TS3150

Црно-бел екран од 3,8 cm

PIXMA TS3150

Безжично користење и споделување

PIXMA TS3150

Печатење и скенирање кон Cloud услуги*

Погледнете ги сите спецификации

PIXMA TS3150

ПЕЧАТЕТЕ ДО 120 СТРАНИЦИ ПОВЕЌЕ

Користејќи ги мастилата што се испорачуваат во пакетот, серијата PIXMA TS3150 од Canon печати повеќе материјали од нејзиниот најголем конкурент.

Откријте повеќе

PIXMA TS3150 Series

Што содржи кутијата?

Сè-во-едно печатач - серија PIXMA TS3150

FINE картриџи

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување (CD само за Windows)

Упатства и други документи

*Опциите за скенирање кон Cloud и скенирање кон е-пошта се достапни само за корисници на оригинални мастила од Canon.