Canon PIXMA TS8150 Series

Серија PIXMA TS8150 од Canon

Паметен и компактен сè-во-едно уред со повеќе опции за поврзување и 6 одделни мастила за печатење фотографии без рабови со врвен квалитет во домот

Галерија

Паметна технологија, извонредно печатење, беспрекорно поврзување – сè-во-едно

Овој сè-во-едно уред со 6 одделни мастила е мал, моќен, се одликува со прекрасен коцкаст стил, паметни опции за безжично поврзување и поврзување со услугата Cloud, како и панел што се закосува автоматски со екран на допир од 10,8 cm, за да можете да создавате извонредни фотографии и документи со остар текст за неколку секунди.

Погледни целосни спецификации

Forssa-EU

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Wi-Fi printing

Безжично користење и споделување

Canon PRINT app

Апликација Canon PRINT

6 single inks

6 одделни мастила

10.5 cm touch screen

Екран на допир од 10,8 cm

Touch Screen

Директно печатење на диск

Dual paper feeder

Два механизми за снабдување со хартија

PIXMA cloud link

Отвор за мемориска картичка

Bluetooth

Bluetooth

Погледнете ги сите спецификации

icon

ПЕЧАТЕТЕ ДО 170 СТРАНИЦИ ПОВЕЌЕ

Користејќи ги мастилата што се испорачуваат во пакетот, серијата PIXMA TS8150 од Canon печати повеќе материјали од нејзиниот најголем конкурент.

Откријте повеќе

Forssa EUR BLACK WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за извонредно печатење за целото семејство – само додајте хартија и медиуми за фотографии.

Сè-во-едно печатач – серија PIXMA TS8150

Однапред поставени резервоари со мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Прирачници

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи

*Опремен со технологија за Bluetooth® со мала потрошувачка на енергија (печатењето и скенирањето преку Bluetooth е достапно само кај уреди со Android). Нема гаранција дека функциите што се достапни преку Bluetooth и апликацијата Canon PRINT Inkjet/SELPHY ќе функционираат кај сите паметни телефони со Android. Зборот во ознаката Bluetooth® и лого ознаките на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.
**Скенирањето кон Cloud е достапно само за корисници на оригинални мастила од Canon.