Печатачи за во домот

Canon Серија PIXMA TS9150

Извонредни отпечатени материјали и паметно поврзување со компактен сè-во-едно уред за во домот со 6 одделни мастила што е совршен за ентузијасти за фотографии

 • Врвен квалитет

  Печатете прекрасни фотографии без рабови со овој компактен и елегантен печатач. 6-те одделни мастила содржат нова сина боја за фотографии што создава одлични детали и мастило со црн пигмент за остар текст.

 • Паметно поврзување

  Во опциите за поврзување спаѓа Bluetooth®* за едноставно печатење и скенирање преку Wi-Fi од паметни уреди (iOS & Android) - директно или преку апликацијата Canon PRINT. Поддршка за етернет.

 • Слободата што ја нуди услугата Cloud

  Уживајте во слободата за печатење од Cloud и скенирање** кон Cloud директно од печатачот. Потребни се само неколку секунди кога е отворен PIXMA Cloud Link преку екранот на печатачот или апликацијата Canon PRINT.

 • Контрола со допир без напор

  Уживајте во едноставна контрола слична како кај паметните телефони преку огромниот екран на допир од 12,6 cm на предниот панел што се закосува автоматски. Интерфејсот ја пресликува апликацијата Canon PRINT за да ви овозможи беспрекорно доживување.

 • Разновидни опции и економичност

  Променете ја само бојата што ви е потребна благодарение на одделните мастила и користете медиуми за фотографии и хартија со помош на двата механизми за снабдување. Заштедете со XL или XXL резервоарите и автоматското 2-страно печатење.

Спецификации

 • Wi-Fi и етернет

 • Апликација Canon PRINT

 • 6 одделни мастила

 • Голем екран на допир од 12,6 cm

 • Bluetooth

 • PIXMA Cloud Link

 • Два механизми за снабдување со хартија

 • Креативен филтер

PIXMA TS9150

PIXMA TS9150
 PIXMA TS9150

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за неверојатно брзо и врвно печатење – само додајте хартија и медиуми за фотографии.

 • Сè-во-едно печатач – серија PIXMA TS9150

 • Однапред подесени резервоари со мастило

 • Кабел за напојување

 • CD-ROM за поставување

 • Прирачници

Мастило за серијата PIXMA TS9150 од Canon

Пронајдете мастило за серијата PIXMA TS9150 од Canon. Картриџите со мастило наведени подолу, што се достапни во различни големини, бои и видови на пакувања, се компатибилни со серијата PIXMA TS9150 од Canon.

 • Изберете големина на мастило

  Мастило

  PGI-580 PGBK [Црн пигмент]

  Картриџ со мастило со црн пигмент за остри и јасни документи
 • Изберете големина на мастило

  Мастило

  CLI-581 BK [Црна]

  Картриџ со црно мастило за остри и јасни фотографии и документи
 • Изберете големина на мастило

  Мастило

  CLI-581 C [Цијан]

  Картриџ со цијан мастило за остри и јасни фотографии и документи
 • Изберете големина на мастило

  Мастило

  CLI-581 M [Магента]

  Картриџ со магента мастило за остри и јасни фотографии и документи
 • Изберете големина на мастило

  Мастило

  CLI-581 Y [Жолта]

  Картриџ со жолто мастило за остри и јасни фотографии и документи
 • Изберете големина на мастило

  Мастило

  CLI-581 PB [Сина за фотографии]

  Картриџ со сино мастило за фотографии, за печатење остри и јасни фотографии и документи
 • Картриџи со мастило CLI-581 BK/C/M/Y - мултикомплет
  Изберете големина на мастило

  Мастило

  CLI-581 BK/C/M/Y (Multipack) [Мултикомплет]

  Четири мастила од Canon во црна, цијан, магента и жолта боја за висококвалитетни отпечатени материјали
 • PGI-580BK/CLI-581 BK/C/M/Y со пигмент + картриџи со мастило - мултикомплет

  Мастило

  PGI-580 PGBK & CLI-581 BK/C/M/Y (Multipack) [Мултикомплет]

  Картриџ со мастило со црн пигмент и четири поединечни картриџи со мастило во боја во мултикомплет за висококвалитетно печатење
 • Картриџи со мастило BK/C/M/Y CLI-581 + фотохартија - вредносен комплет
  Изберете големина на мастило

  Мастило

  CLI-581 BK/C/M/Y + Photo Paper (Value Pack) [Вредносен комплет за фотографии]

  Четири мастила од Canon во црна, цијан, магента и жолта боја, како и пакет фотохартија за висококвалитетни отпечатени материјали
 • Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

  Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

  Print Rewards

  Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

  Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

  • Апликација Canon PRINT

   Испраќајте фотографии на вашиот домашен печатач за само неколку секунди.

  • Палета на PIXMA хартии

   Пронајдете ја вистинската хартија за вашите потреби и добијте фотографии со фотолабораториски квалитет.

  • Извлечете максимум од вашиот печатач

   Дознајте како да печатите фотографии од вашиот паметен уред, да создавате модели од хартија, приспособени налепници за нокти, календари, честитки и многу повеќе.

  • Апликација Creative Park

   Од едноставни идеи за модели па сè до 3D-модели во оригами стил - внесете ја забавата со моделите од хартија во секојдневниот живот и додајте уникатни елементи во вашите креации со функцијата за уредување.

  Поврзани производи

  1. *Опремен со технологија за Bluetooth® со мала потрошувачка на енергија (печатењето и скенирањето преку Bluetooth е достапно само кај уреди со Android). Нема гаранција дека функциите што се достапни преку Bluetooth и апликацијата Canon PRINT Inkjet/SELPHY ќе функционираат кај сите паметни телефони со Android. Зборот во ознаката Bluetooth® и лого ознаките на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.

   **Скенирањето кон Cloud е достапно само за корисници на оригинални мастила од Canon.