Canon SELPHY CP1300

Овој брз печатач за фотографии со Wi-Fi е стилски, пренослив и идеален за создавање уникатни отпечатени материјали од компатибилни паметни уреди, фотоапарати и многу повеќе

Hero

Неверојатно брзо печатење со фотолабораториски квалитет од паметни уреди и многу повеќе

Создавајте издржливи отпечатени материјали со врвен квалитет од компатибилни паметни уреди, фотоапарати и многу повеќе – без разлика каде одите – со овој пренослив печатач за фотографии со Wi-Fi. Споделувајте скапоцени спомени на уникатни начини со големиот избор на опции за распоредување и мешање.

Погледни целосни спецификации

Front

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Wi-Fi printing

Печатење преку Wi-Fi

Apple AirPrint

Apple AirPrint

Mopria

Mopria

Fast lab quality prints

Брзо печатење со фотолабораториски квалитет

Large 8.1 cm tilt up screen

Голем екран од 8,1 cm што се закосува нагоре

2x6 photo-booth prints

2x6 фотографии како во кабините за фотографирање

ID photo print

Печатење фотографии за документи

Choice of 4 finishes

Избор од 4 завршни обработки

Погледнете ги сите спецификации

Specifications side profile

Поврзани производи

iPad, iPhone, iPod и iPod touch се заштитни знаци на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. AirPrint™ и логото AirPrint се заштитни знаци на Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ и Picasa™ се регистрирани заштитни знаци на Google Inc.