Canon LEGRIA HF G26

Canon LEGRIA HF G26

Компактна и моќна Full HD видеокамера со оптички зум до 20x што нуди врвен квалитет на слика и едноставен работен процес.

Full HD видеокамера во компактно и лесно куќиште

За брзо и дискретно снимање во Full HD во движење со едноставни опции за работните процеси, компактната и моќна камера LEGRIA HF G26 нуди преносливост, врвен квалитет на слика и професионални перформанси благодарение на HD објективот со оптички зум до 20x од Canon, процесорот DIGIC DV 4 и HD CMOS PRO сензорот за слика.

Погледни целосни спецификации

Canon LEGRIA HF G26

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Full HD 1920 x 1080 AVCHD or MP4 50P recording to SD cards

Снимање на Full HD 1920 x 1080 AVCHD или MP4 со 50P на SD картички

HD CMOS sensor with high sensitivity

HD CMOS сензор со голема чувствителност

20x optical zoom with a wide 28.8mm lens plus 5-Axis Image Stabilizer

Оптички зум до 20x со широкоаголен објектив од 28,8 mm и стабилизација на слика со 5 оски

Wide DR and Highlight Priority modes

Режими за широк динамички опсег и приоритет на осветлени делови

Slow and fast recording modes

Режими за снимање бавни и брзи движења

3.0-inch touchscreen

Екран на допир од 3,0 инчи

8 blade aperture for beautiful focus blurring

Отвор на блендата со 8 сечила за прекрасно дефокусирање

Погледнете ги сите спецификации

Canon LEGRIA HF G26
Canon LEGRIA HF G26

Што содржи кутијата

LEGRIA HF G26

Сенило за објектив со препрека за објектив

Компактен адаптер за напојување CA-570

Батерија BP-820

Поврзани производи