ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЕРИ

Веќе сте партнер?

Зголемете го максимално вашиот успех и добијте пристап до најновите содржини и алатки што ќе ви бидат потребни за развој на вашиот бизнис.
Пристапете до порталот за партнери на Canon
Веќе сте партнер

Веќе сте партнер?

ПРЕГЛЕД

Ви благодариме што сте дел од семејството на Canon.

Нашата програма за партнери ќе се погрижи да ги искористите придобивките и да ја добиете потребната поддршка за развој на вашиот бизнис со Canon.

Поврзете се со порталот за партнери на Canon

Нашиот портал за партнери е виртуелен управувач со сметки што е достапен 24/7. Тој располага со сите содржини и алатки на Canon што ви се потребни за развој на вашиот бизнис.

Поврзете се со порталот за партнери на Canon

Придобивки од нашиот портал за партнери на Canon

Управувајте со успехот преку порталот за партнери на Canon.

 • Бидете во тек

  Бидете во тек

  Добијте пристап до најновите вести и ресурси.

 • слика од експерти кои работат заедно на голема маса

  Елиминирајте ја конкуренцијата

  Откријте ги тајните на конкуренцијата

 • Учете и напредувајте

  Учете и напредувајте

  Добијте ја потребната обука за да напредувате

 • Партнерство

  Напредок

  Следете го вашиот напредок, планирајте го вашиот следен потег.

слика од маж кој работи на лаптоп и разговара на телефон

Портал за партнери на Canon

Дали сте подготвени да започнете со нашата програма за партнери? Дознајте повеќе за нашиот портал за партнери.

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ

Дали имате прашање за порталот за партнери на Canon?