ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЕРИ

СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЕР

Дознајте како можеме да ви помогнеме во развојот на вашата компанија и да ви помогнеме да работите поефикасно.
РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ВЕДНАШ
Станете наш партнер

ПРЕГЛЕД

НАШАТА МИСИЈА

Заедничко работење за подобрување на компаниите

Изберете ја програмата за партнери што ќе одговара на вашето деловно работење

Не постојат две исти компании. Нашата приспособена програма за партнери препознава дека секој партнер продава различни решенија, има потрошувачи со сопствени очекувања и има потреба од прилагодена поддршка
 • Продавачи на канцелариска опрема

  Регистрирани препродавачи кои специјализираат главно во канцелариски услуги за печатење, а понекогаш и во професионални услуги за печатење како што се производственото печатење и печатењето во големи формати.

 • Испорачувачи на специјализирани услуги за печатење

  Нудат внатрешни/вертикални рекламни можности и специјализирани услуги и производи за индустријата за печатење.

 • Препродавачи на ИТ-опрема

  Препродавачи кои купуваат хардвер, софтвер, периферни уреди, залихи и услуги од производители, продавачи на големо и дистрибутери.

 • Дистрибутери

  Агенти, веб-сајтови и компании што ги поврзуваат каналите за партнери со производителите на оригинална опрема.

 • Интегратори на системи

  Нудат големи ИТ-решенија и поддршка за деловни корисници

НАШИТЕ ТЕМЕЛИ

Нашиот дух на партнерство ја поттикнува нашата иновација. Програмата за партнери ни овозможува да го споделиме нашето знаење и да ви помогнеме да успеете покрај нас

 • ИНОВАЦИЈА

  Продавајте најсовремени производи и работете најсовремено со водечки производи и услуги, бидете неопходни за развојот на вашите клиенти, како во сегашноста така и во иднина.

 • РАЗВОЈ

  Ние соработуваме со нашите партнери за да го подобриме нивното деловно работење и услугите што ги нудат - како во сегашноста, така и во иднина.

 • ПОДДРШКА

  Проширете ја вашата соработка надвор од границите на продажбата со тоа што ќе понудите внатрешни услуги со врвен квалитет.

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ВРЕДНОСТ

Сите придонесуваме за успех на нашиот бренд и за создавање поширока и поголема продажба и организација на услуги. Им помагаме на нашите партнери во:

 • НАПРЕДУВАЈТЕ

  Подобрете ги вашите активности за маркетинг и продажби

 • РАБОТЕТЕ ЕФИКАСНО

  Фокусирајте се на остварување на вашите цели

 • ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ПРОФИТАБИЛНОСТА

  Искористете ги придобивките што ги нудат новите деловни можности

КАТЕГОРИИ НА ПАРТНЕРИ

Различни категории што нудат соодветно ниво на поддршка и искористување на сите можности за подобрување на вашите вработени, зголемување на вашите продажби и вашиот развој со Canon.

 • ПАРТНЕР

  Достигнете го предвидениот годишен доход во рамките на нашиот заеднички деловен план и стремете се кон поголем развој

 • СРЕБРЕНА КАТЕГОРИЈА

  Потребен е голем и континуиран развој на годишно ниво и инвестирање во ресурси обучени во категоријата компетентност

 • ЗЛАТНА КАТЕГОРИЈА

  Потребен е голем и континуиран развој на годишно ниво и високо ниво на професионално искуство

 • ПЛАТИНСКА КАТЕГОРИЈА

  Потребна е извонредна посветеност, високо ниво на професионално искуство, стабилност и фокус

ВОДИЧ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ПАРТНЕРИ НА CANON

Дали сте заинтересирани? Погледнете како вашето деловно работење може да се подобри со нашиот водич за програмата за партнери на Canon во регионот EMEA.

Преглед на програмата за партнери

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ

Дали сте подготвени да станете партнер на Canon?