ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЕРИ

Соработувајте со нашите партнери

Извлечете максимум од акредитираните партнери на Canon. Експерти кои нудат приспособени решенија што ќе ги задоволат и надминат вашите потреби и кои секогаш се стремат да обезбедат кориснички услуги што се најдобри во класата.
Пронајдете партнер
Соработувајте со нашите партнери

ПРЕГЛЕД

Зошто да работите со акредитиран партнер на Canon?

Партнерите на Canon ќе ви понудат локални професионални искуства, совети за решенија и решенија од Canon што се најдобри во нивната класа, како и услуги што ќе ги задоволат вашите деловни потреби.

Соработка и доверба

Градењето цврста деловна соработка со клиентите е од огромно значење за нашите партнери. Со нив можете лесно да контактирате и да работите и тие ја сфаќаат вредноста на деловните партнери кои се сигурни и на кои можете да им верувате.

Соработка и доверба
ПОДДРШКА

Заедно со вас до крајот

Од етапата за дизајн па сè до испорака на вашиот проект - верувајте во искуството на нашите партнери во мрежата на Canon и нивното знаење што ќе ви служи како поддршка и водич низ целиот процес.

Експерти за локалните пазари

Нашите партнери се вашите експерти. Тие ќе се погрижат да добиете најдобро решение според вашите потреби врз основа на нивното искуство и знаење во таа област.

Експерти за локалните пазари
Дистрибутери

Најсовремена услуга

Сите наши партнери поминуваат различни обуки за да можат да се квалификуваат како партнери на Canon. Нивното знаење редовно се надградува бидејќи учењето никогаш не запира.

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ

Дали сте подготвени да работите со нашите партнери?