i-SENSYS MF3010

ПЕЧАТАЧ ОД ВРВНА КЛАСА

Canon i-SENSYS MF3010

Печатете, копирајте и скенирајте со голема брзина кога вам ви одговара, директно од вашата работна маса со помош на овој компактен црно-бел ласерски печатач. Тој е идеален за во домот или мали канцеларии, едноставен за користење и енергетски ефикасен.

 • 3-во-1 црно-бел ласерски печатач за на маса: печатење, копирање и скенирање

 • Модерен и привлечен дизајн

 • Вертикален екран што е едноставен за користење

 • 18 стр./мин., време за печатење на првата страница од 7,8 секунди
  Енергетска ефикасност

 • Погледнете подетални информации за i-SENSYS MF3010 од Canon

  Извонредно компактен и модерен дизајн

  Елегантниот и стилски дизајн во црна боја на MF3010 го прави навистина интелигентен повеќефункционален 3-во-1 ласерски уред. Висококвалитетен црно-бел печатач, скенер и копир во еден уред кој заштедува простор. Овој привлечен и компактен уред, кој е брз и економичен за употреба, лесно може да се вклопи на секоја работна маса. Тој е совршен за лична употреба или за корисници во мали и домашни канцеларии кои не сакаат само печатач и имаат намера да заштедат време и пари.

  Квалитет и брзина

  Имајте доверба во високопрофесионалните ласерски испечатени материјали со напредна резолуција на печатење до 1200 x 600 dpi. Таа прикажува повеќе детали и овозможува добивање на остар текст и фина графика. Со брзината за црно-бело печатење на 18 стр./мин., времето за чекање на документите е многу кратко. Технологијата за брзо печатење на првата страница од Canon овозможува и кратко време за печатење на првата страница од 7,8 секунди.

  Заштедете енергија и скратете ги трошоците

  Навистина економичен, MF3010 е предводник во поглед на енергетската ефикасност, без притоа да ги намали перформансите – при што ви овозможува да заштедите пари, а се разбира и да ги намалите емисиите на јаглерод. Повеќефункционалниот уред е усогласен со Energy Star и има типична потрошувачка на енергија (TEC) од 0,6 kWh. Во режим на мирување троши енергија од само 1,4 вати.

  i-SENSYS MF3010

  Едноставно користење

  Благодарение на едноставниот и вертикален екран, можете да ракувате со MF3010 од удобноста на вашиот стол. Тој ви нуди практичен пристап до сите функции кои ви се потребни без потреба да стоите над машината, а со тоа ќе заштедите време и напор.

  Разновидно скенирање и копирање во боја

  Зголемете ја вашата ефикасност со висококвалитетниот скенер во боја. Тој го олеснува скенирањето и копирањето на вашите документи – а со тоа веднаш ја зголемува и вашата продуктивност. Нема потреба од чекање благодарение на времето до излегување на првата копија кое е пократко од 12 секунди. Исто така, ќе можете да скенирате директно на e-mail или, пак, во PDF фајлови со можност за пребарување користејќи го MF Toolbox, за брзо пронаоѓање на вашите документи и фотографии.

  "Сè-во-едно" картриџ

  Сите неопходни делови се сместени во истиот компактен картриџ за да овозможат ракување без одржување и континуирано висококвалитетно печатење. Овој "сè-во-едно" картриџ, кој содржи тонер, барабан и единици за чистење, можете лесно и уредно да го замените за неколку секунди. Користете автентичен ласерски картриџ од Canon и вашиот повеќефункционален уред ќе биде како нов.

  i-SENSYS MF3010

  За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

  Easy Service Plan

  БРОШУРА

  Лист со податоци за придобивките

  Преземете го листот со податоци за i-SENSYS MF3010 за да дознаете повеќе за придобивките што ги нуди стилското решение за на работна маса за лична употреба.
  Преземете го листот со податоци [pdf, 245 kb]

  Спецификации

  • Брзина на печатење

   До 18 стр./мин. (A4)

  • Метод на печатење

   Црно-бело печатење со ласерски зраци

  • Квалитет на печатење

   До 1200 x 600 dpi со технологијата за автоматско усовршување на слика

  • Време за печатење на првата страница

   7,8 сек.

  • Резолуција на печатење

   600 x 400 dpi

  • Јазици на печатач

   UFRII-LT

  • Маргини на печатење

   5 mm-горе, 6 mm- долу, 5 mm-лево и десно

  • Режим за заштеда на тонер

   Да

  i-SENSYS MF3010

  Слични производи и решенија

 • Сè-во-едно канцелариски црно-бели печатачи

  Економично црно-бело печатење, како и копирање, скенирање и испраќање факс.

 • Печатачи со една функција

  Уживајте во брзо и флексибилно печатење со нашите модели со една функција.

 • Ласерски печатачи за домашна и канцелариска употреба

  Добијте продуктивно печатење со ласерски печатач од Canon.

 • Сакате да дознаете повеќе за овој производ?