Canon printer i-SENSYS LBP361dw

Црно-бели печатачи со една функција

Canon i-SENSYS LBP361dw

i-SENSYS LBP361dw од Canon е печатач со една функција за црно-бело печатење во A4-формат што е идеален за максимално зголемување на продуктивноста на динамичките работни групи

 • 61 стр./мин.

  Брзина на печатење во A4-формат

 • 4.300

  Максимален капацитет на хартија

 • Поврзување

  Безжичен LAN/Wi-Fi Direct

 • Печатење преку Cloud

  Universal Print by Microsoft

Поголема ефикасност со печатење со голема брзина за големи количини

Пренесете го деловното работење на повисоко ниво со брзи брзини на печатење од 61 стр./мин. Искористете ги придобивките од лесниот, компактен дизајн и одлична безбедност за да ги подобрите вашите процеси на печатење.

Зголемете ја продуктивноста

Користете различни видови на медиуми непречено и печатете големи количини на документи со изборни дополнителни касети за хартија што имаат максимален капацитет од 4.300 листови. Заштедете време со брзина на двострано печатење до 50 слики/мин. и насочете ја вашата енергија кон други активности.

Разновидни опции за печатење

Благодарение на шесте различни конфигурации со изборни фахови за хартија и подножја, LBP361dw може да се користи како стандарден уред за на работна маса или како голема и самостојна работна станица.

Одлична безбедност

Заштитете ги вашите документи и уреди од вируси и закани за хакирање со безбедност од 360 степени. Функциите опфаќаат шифрирано безбедно печатење, проверка на системот при вклучување и мрежна заштита.

Поврзување

Стандардното поврзување е преку Wi-Fi, а може лесно да го впарите и преку Wi-Fi Direct. Исто така, може да печатите од Cloud без драјвери благодарение на стандардната поддршка за Universal Print by Microsoft.

Canon printer i-SENSYS LBP361dw

Преземете содржина

Откријте како i-SENSYS LBP361dw од Canon може да ѝ помогне на вашата канцеларија да ја зголеми ефикасноста и да ги поедностави работните процеси.

Спецификации

 • Брзина на печатење од 61 стр./мин. во A4-формат

 • Брзина за двострано печатење од 50 слики/мин.

 • Поврзување со Wi-Fi

 • Печатење од мобилни уреди

 • Безбедност од 360 степени

 • Microsoft Universal Print

 • Големини на хартија A4, A5, A6, B5, B6

 • Максимален капацитет за хартија од 4.300 листови

Canon printer i-SENSYS LBP361dw

Слични производи и решенија

Истражувајте други сигурни печатачи со голема брзина во палетата i-SENSYS.

Разгледајте повеќе

Someone holding a phone with the Canon PRINT business app on display

Статија

Апликација Canon PRINT Business

Бесплатната апликација ви овозможува да печатите фотографии и документи, да ги читате скенираните податоци и да префрлувате содржини во услугите за складирање на Cloud користејќи голем избор на печатачи од Canon, директно од вашите мобилни уреди.

Сакате да дознаете повеќе за овој производ?