CaptureOnTouch Pro

Ефикасно скенирање и организирање на сериите документи со практичен и продуктивен софтвер кој нуди професионална обработка на слики.

Побарајте информации

CaptureOnTouchPro

Брз, сигурен и интуитивен софтвер за скенирање од Canon.

Професионални задачи за скенирање документи со софтверот CaptureOnTouch Pro и компатибилен скенер imageFORMULA. Едноставно ракување, паметни опции за разделување серии и интеграција без напор за брзо извршување и организирање на вашите работни процеси со документи.

Погледни целосни спецификации

CaptureOnTouchPro

Погледнете ги сите функции

Поврзување со Cloud на разни начини

Испраќајте скенирани документи кон голем избор на услуги што поддржуваат Cloud, меѓу кои и Evernote, SharePoint, Google Drive, SugarSync, OneDrive и Dropbox.

CaptureOnTouchPro

Поврзани производи