АЛАТКИ

Алатки на PRISMA

Ги обезбедуваат податоците што ви се потребни за да ги максимизирате перформансите на вашите уреди за печатење, вклучувајќи следење, анализа и распределба на трошоците.
Преземете брошура
Work professionals using Canon PRISMA tools

ПРЕГЛЕД

Важни информации за перформансите

Извлечете го максимумот од вашите печатачи преку зголемување на продуктивноста со суштински и јасни податоци за вашите уреди и операции.

Управување со боите

Нашите решенија за управување со боите им помагаат на креативците и компаниите што нудат услуги за печатење да одржуваат доследен квалитет на печатењето за дигитални отпечатени материјали според дефинирани стандарди, без потреба од големо техничко знаење. Друга придобивка е префрлувањето на корисниците од субјективна процена на боите од око кон објективно дигитално мерење предводено од податоци, што помага при гарантирање на задоволството на крајниот клиент.

PRISMAcolor Manager

Решение за управување со боите што е лесно за користење, дизајнирано да им помогне на компаниите што нудат услуги за печатење да ги проверат боите на сите CMYK-печатачи што се и не се произведени од Canon.

PRISMAcolor Manager displayed on monitor.

Аналитика на податоци

Нашите алатки за управување со информации засновани на Cloud овозможуваат точни и сеопфатни податоци за ефикасно управување со трошоците и максимизирање на продуктивноста на печатењето.

PRISMAlytics Accounting

Собирајте точни податоци од задачи, клиенти или оддели преку сеопфатна алатка за управување со информации заснована на Cloud.

Work professional using PRISMAlytics Accounting software.

Контролна табла на PRISMAlytics

Добијте информации за перформансите на вашите печатачи, од следење на користењето и на потрошните материјали до анализа на клучните индикатори за перформанси.


Намалете ги трошоците со точни податоци

Овозможете потенцијални заштеди и подгответе пресметки на трошоците врз основа на перформансите преку следење на тековните трошоци и на потрошните материјали.


Подобрете ја профитабилноста со оптимизирани перформанси за печатење

Добивајте известувања кога печатачите се во мирување или кога продуктивноста ќе се намали како резултат на погрешни поставки и прилагодете го времето на активна работа и на користење на уредот за поголема ефикасност.

Work professionals looking at a PRISMAlytics Dashboard.

Управување со уреди

Подобрете ги оперативната ефикасност и квалитетот на печатење со прегледи во реално време, далечинско управување и закажување задачи на повеќе уреди.

 • PRISMAsync Remote Match

  Синхронизирајте ги поставките за боја, медиум и работен процес на печатачот со слични уреди во вашата опрема со едно кликнување.

 • PRISMAsync Remote Manager

  Испраќајте, следете и управувајте со задачи далечински на еден или повеќе печатачи со PRISMAsync во исто време.

 • PRISMAsync Remote Control

  Следете го печатењето со апликација за следење на печатачите што испраќа предупредувања до вашиот телефон или таблет.

Слични производи и решенија

Разгледајте ја целата палета на апликации за работни процеси и алатки за управување со печатењето врз основа на PRISMA.

 • PRISMAprepare Go

  Едноставно и ефикасно испраќање задачи преку практични работни процеси за производствено печатење во Cloud.

 • PRISMAprepare

  Подготвувајте и печатете документи побрзо, со автоматизирани задачи и напредни функции за поголема вредност за клиентите.

 • PRISMAdirect

  Централизирајте и поедноставете ги операциите за печатење за да овозможите поголема продуктивност и развој на вашиот бизнис.

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Сакате да дознаете повеќе за алатките на PRISMAlytics?