РЕШЕНИЈА

eSignature

До решението eSignature од Canon може да се пристапи од секое место, подобрувајќи го корисничкото доживување и канцелариската продуктивност при одржување на усогласеноста и безбедноста низ целиот процес на потпишување.
Canon work professional using esignature

eSignature

ПРЕГЛЕД

Подобар начин за потпишување на документи во хибридно опкружување

Нашето решение eSignature го поедноставува електронското потпишување на документите, без оглед на тоа од каде работите.

Многу организации сега работат на хибриден начин, но одењето во канцеларија за потпишување документи троши време и предизвикува доцнења. Со eSignature, можете брзо да потпишете и испратите документи од секаде на светот.

ПРИДОБИВКИ

Забрзајте го вашиот бизнис со eSignature од Canon

Избирање меѓу соработка и безбедност? Добијте ги и двете. Потпишувајте документи на различни начини според вашите потреби, од едноставно кликнување за да потпишете, до напреден дигитален потпис што безбедно го запечатува документот и го гарантира неговиот интегритет.
ENHANCE CUSTOMER EXPERIENCE

Подобрете го корисничкото доживување

eSignature го олеснува и забрзува пристапот до документите и потпишувањето на истите за потрошувачите, каде и да се наоѓаат. Потрошувачите може да потпишат документи со кој било уред, од лаптоп во домот до паметен телефон, па дури и таблет-уред во продавница.

Подобрете ја соработката и подвижноста

Пристапете до eSignature од секаде на светот преку веб-решението.

Boost Collaboration and Mobility
Work professionals driving productivity at Canon

Зголемена продуктивност

Елиминирајте го физичкото печатење и испраќање по пошта за важни документи. Интеграцијата ви овозможува целосна автоматизација на процесите што се одвиваат пред потпишување и по потпишување.

Подобрете ја сигурноста и усогласеноста

Одржувајте висок степен на ИТ-безбедност преку безбедното решение eSignature што овозможува видливост низ целиот процес на потпишување при управување со регулаторни барања.

Work professional strengthening security and compliance

ЛЕТОК

Дознајте повеќе за начинот на кој eSignature може да го подобри вашето деловно работење

Слични решенија

Дознајте повеќе за нашите решенија за управување со документи и автоматизација на процеси.

Разгледајте услуги за дигитална трансформација

Подобрете ја вашата дигитална трансформација, независно од каде работите.
РАЗГЛЕДАЈТЕ СЛИЧНИ УСЛУГИ
An AI image representing digital transformation

Истражете повеќе

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

ДОЗНАЈТЕ КАКО ВАШИОТ БИЗНИС МОЖЕ ДА ИМА КОРИСТ ОД eSIGNATURE