EOS 5D Mark IV with EF24-105mm f/4L IS II USM

Објективи и дополнителна опрема

Препорачани објективи и галантерија за EOS 5D Mark IV

EF 24-105mm f/4L IS II USM

Нова генерација на објектив за зумирање со неверојатна острина, прецизни и кристално чисти бои.

Дознајте повеќе

Shoes on blue reflected surface taken on EOS 5D Mark IV

Легендарни објективи од серијата L

Неопходна дополнителна опрема

Зголемете ги можностите за фотографирање и снимање со користење дополнителна опрема од Canon за да го доближите вашиот EOS 5D Mark IV уште поблиску до моментот.

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Неопходна дополнителна опрема