Lorenzo Agius portrait in studio with EOS 5D Mark IV

Во рацете на професионалните

Ulla Lohmann е подготвена да се искачи на најтешко достапното место во Тасманија

Ulla со години беше опседната да се искачи и да го долови легендарниот тотемски столб. Еве што се случи кога се обиде да го направи тоа.

Погледнете го написот

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

„Сакавме да направиме видеозапис со динамични спортови користејќи соодветни парчиња, што значеше дека ни требаше најдобар квалитет и флексибилност на градацијата при обработката по снимањето. Со Canon Log при рака, EOS 5D Mark IV можеше да ни го овозможи тоа.“

Погледнете го написот

Image of a drone making avideo

Во потрага по снимката

Следете група на светски познати фоторепортери од Ројтерс кои патуваат по светот во потрага по инспиративни приказни, опремени со новиот EOS 5D Mark IV.

Дознајте повеќе

hannibal_Hanschke

Jeff Ascough

„Сега кога го испробав, ќе биде навистина тешко да се вратам на мојот стар EOS 5D Mark III.“

Погледнете го написот

Wedding makeup caught by EOS 5D Mark IV

Christian Anderl

„Овој фотоапарат е сè што ми треба; има совршен спој на технологија за слаба осветленост и управување за да ми ја претвори работата во задоволство.“

Погледнете го написот

Christian_Anderl-Inspiration

Lorenzo Agius

„Искрено, не сум сосема сигурен како планираат да го подобрат овој фотоапарат. Многу ми е мило што тоа не е мој проблем.“

Погледнете го написот

Studio portrait by Lorenzo Agius with EOS 5D Mark IV

Paolo Pellegrin

„Користам EOS 5D од самиот почеток, но EOS 5D Mark IV навистина ме импресионираше, особено со перформансите при слаба осветленост.“

Погледнете го написот

Low light portrait with EOS 5D Mark IV

Ulla Lohmann

„Кога луѓето ме прашуваат зошто да купат нов фотоапарат, мојот одговор е едноставен: ова е фотоапарат што ќе претрпи удари и ќе продолжи да функционира.“

Погледнете го написот

Vanuatu tribesman jumping caught with EOS 5D Mark IV

Petri Mast want to tell the story of the couple

Finish photographer Petri Mast is driving by creating the perfect wedding image that tells the story of the most important day. A day were there´s no room for failure.

Petri Mast