Female photographer holding Canon 6D Mark II
alt text goes here

Објективи и дополнителна опрема за EOS 6D Mark II од Canon

Проширете ја вашата креативна визија со објективите за целосна слика и дополнителната опрема за фотоапарати од Canon што се препорачани за EOS 6D Mark II од Canon.

Објектив од Canon за секоја прилика

Објективи EF

Истражете го неверојатниот свет на објективите EF за целосна слика од Canon што нудат ненадминат избор на квалитет и перформанси.

Speedlite блицoви

Осветлете ги вашите објекти креативно, од макро до студио и повеќе од тоа, со палетата на Canon за Speedlite блицови.

Додатоци за напојување

Фотографирајте подолго со EOS 6D Mark II од Canon со помош на дополнителната опрема за напојување.

Друга дополнителна опрема

Разгледајте ја палетата на специјална дополнителна опрема од Canon што ќе ви помогне да фотографирате уште подобро.