Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Извонредни слики, дење или ноќе

Без разлика на условите, APS-C CMOS-сензорот со 32,5 мегапиксели на EOS M6 Mark II испорачува извонреден квалитет на сликата. Очекувајте неверојатни детали, дури и во силно осветлување и во темните сенки, како и прекрасна боја и рамномерно градирање на тоновите. Отсекувајте ги, обработувајте ги и менувајте ја големината на сликите без забележливо намалување на квалитетот.

Максималната чувствителност од ISO 25.600 овозможува фотографирање во услови на слаба осветленост, а нашата технологија за комбинирана стабилизација на слика нуди до 5 чекори на заштита од заматување поради тресење на фотоапаратот.

Квалитет придвижуван од DIGIC 8

Во срцето на EOS M6 Mark II е процесорот DIGIC 8, кој го контролира функционирањето на фотоапаратот и ги обработува податоците од сликите во JPEG, RAW или Compact RAW-датотеки, притоа подобрувајќи и максимизирајќи го квалитетот на сликата.

  • Технологијата на вградено дигитално оптимизирање на објективот (DLO) може да го извлече максималниот квалитет на сликата при фотографирањето, а резултатот се јасни и извонредно детални слики во самиот фотоапарат.

  • Дури и при фотографирање со висока чувствителност на ISO (до макс. ISO 25.600, со можност за проширување до 51.200), фотографиите снимени со EOS M6 Mark II имаат мал дигитален шум и ја доловуваат атмосферата во секоја прилика.

  • RAW-датотеките може да се обработуваат во JPEG-слики во самиот фотоапарат, со помош на вградената обработка на RAW. Можете и да ги прилагодувате вашите слики со режимот за креативна помош. Процесорот DIGIC 8 овозможува прилагодување на сликите и создавање повеќе верзии од истата слика што ќе имаат различен изглед.

Може да ви се допадне и следното
sample basketball
Преземете ги сликите со максимална резолуција