EOS M6 Mark II street
Blank-Rect Image

Canon EOS M6 Mark II

Најдобриот фотоапарат за создавање содржини. EOS M6 Mark II од Canon е опремен со технологија што ви овозможува да снимате извонредни слики и 4K-видеозаписи од вашиот живот во движење и да ги споделувате на едноставен начин

Здогледајте, фотографирајте

Доловувајте ги успешно краткотрајните моменти со фотоапарат што има неверојатно брз одзив и фокус и може да фотографира со брзина до 14 fps. EOS M6 Mark II, со својот пренослив дизајн, може да се носи насекаде и затоа овој уред е совршена алатка за фотографирање со која може да го документирате својот живот и да доловувате секојдневни креативни моменти.

Canon EOS M6 Mark II
Пријавете се тука за да добивате повеќе новости за производите од Canon
EOS M6 Mark II shooting beach volleyball

Успешно доловување на моментите

Погледнете како амбасадoрот на Canon, Piotr Malecki, ја користи брзината и разновидните функции на EOS M6 Mark II за да ги долови краткотрајните моменти во неговиот роден град Варшава.

Погледни видеозапис

Снимете ги најкраткотрајните моменти

Животот минува многу брзо, независно дали снимате слики на улица или снимате креативни слики додека патувате. Доловете ги сите детали со брзина до 14 fps или со режимот за секвенцијално фотографирање во RAW-формат со брзина до 30 fps и постојан автоматски фокус што остро ги фокусира објектите што се движат.

Откријте повеќе

СОВЕТИ ЗА УЛИЧНО ФОТОГРАФИРАЊЕ

EOS M6 Mark II sample beach volleyball action sunset

Врвен квалитет на слика и дење и ноќе

Снимајте извонредни слики со 32,5 мегапиксели исполнети со детали и амбиент дури и при слаба осветленост благодарение на максималната чувствителност од ISO 25.600. Отсекувајте, обработувајте и менувајте големина на сликите без намалување на квалитетот.

Откријте повеќе

Прекрасен видеозапис што раскажува приказна…

Снимајте видеозаписи со истата самодоверба и креативност како што снимате фотографии. EOS M6 Mark II може да снима 4K-видео со најмногу 30p и Full HD-видео со стапки на слики до 120p.* 4K-видеоснимките со забрзано движење ги откриваат деталите од движењата во потполно нова димензија.

Откријте повеќе

EOS M6 Mark II Video

Работете на ваш начин

Обликувајте го кадарот од секој агол со помош на екранот на допир што се врти или уживајте во фотографирањето со извонредниот и отстранлив EVF што овозможува полесно фотографирање при силна сончева светлина. Повеќето контроли на EOS M6 Mark II се приспособливи - исто како да имате фотоапарат дизајниран специјално за вас.

EOS M6 Mark II flip-up touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Фотоапарати за снимање видеоблогови од Canon

Кој ве гледа? Зголемете го бројот на следбеници со одлични содржини снимени со уред од Canon што е идеален за снимање видеоблогови насекаде.