digital

Дигитални операции

Дополнително подобрување на Canon преку неверојатна експертиза во дигиталната технологија

Побарајте работни места

Што работиме

Дали сметате дека имате доволно познавање на дигиталната технологија за да го подобрите нашиот бренд? Нашите тимови за дигитална технологија соработуваат со одделот за маркетинг и односи со јавноста за да создадат и применат стратегии за дигитален маркетинг, управување и експертиза кои ќе ги подобрат нашите комуникации. Независно дали работите во одделот за аналитика, управување со содржини, управување со проекти или развој, ќе создавате подобри онлајн доживувања за нашите корисници.

Volcano

Иновативни размислувања и стратешки умови

Во дигиталниот простор

Погледни видеозапис

Запознајте се со тимот

Дознајте ги одличните приказни што се кријат зад брилијантните умови.

Gaurav

Дизајнер на е-реклами - Gaurav

„Се развиваме како поживописно и понапредно место за работа […] Располагаме со искуство во многу различни области, но сите се возбудени да дознаат на што работите“.

Погледни видеозапис

Moatez

Дигитален маркетинг - Moatez

„По преминување на дигитална технологија, Canon е во совршена позиција за да го преземе следниот чекор и да продолжи да биде дел од животот на нашите потрошувачи, а тоа ми прави задоволство“.

Погледни видеозапис

Дојдете за да работите со нас

Ни требаат интелигентни лица што знаат да решаваат проблеми кои ќе ги подобрат нашите деловни комуникации преку интернет и ќе создаваат паметни дигитални рекламни кампањи. Како дел од тимот за дигитална технологија, ќе создавате дигитални стратегии и решенија што ќе го подобрат нашиот бренд на интернет, а ние ќе ви обезбедиме извонредна платформа врз која ќе направите исклучителна кариера.

fullbleed

Побарајте работни места во одделот за дигитална технологија

Дојдете и дознајте каде се вклопувате


Погледнете ги нашите улоги