PowerShot_G16

Како да аплицирате


Побарајте работни места

Очекувајте го најдоброто со кариерата во Canon.

Знаеме дека аплицирањето за работа може да биде непозната територија, па затоа го олеснивме процесот за регрутација за да нема никакви пречки. Само неколку чекори ве делат од светот на извонредни можности... Оваа илустрација покажува како функционира процесот на аплицирање.

Search_01

Пребарување

Пребарајте го нашиот веб-сајт за да ја пронајдете вашата идеална улога.


Побарајте работни места

icon
Apply_02

Аплицирајте

Испратете ја вашата апликација и ние ќе ви вратиме потврда за вашиот интерес во рок од 24 часа.

Аплицирајте веднаш

icon
Interviews_03

Интервјуа

Ќе ве информираме за статусот на вашата апликација. Ако ве поканиме на интервју, тогаш планираме да ве вклучиме во процес на избор во 2 рунди кој опфаќа презентација, а можеби и технички тест.

icon
Feedback_04

Повратни информации

Ќе добиете повратни информации од нас (а може и вербална понуда) во рок од 48 часа по последното интервју.

icon
Offer_05

Понуда

Ќе добиете писмена понуда, пакет за добредојде и сите потребни податоци преку е-пошта и/или по пошта во рок од 3 до 5 дена.

icon
Onboarding_06

Подготовка

Нашата цел е да бидеме во контакт додека чекате да започнете. Доколку имате некакви прашања, ве молиме поставете ги и ние ќе се потрудиме целиот процес да се одвива непречено. Едвај чекаме да ни се придружите.

icon
Совети за аплицирање и интервју

Совети за аплицирање и интервју

Често поставувани прашања

Прашање. Што се случува со мојата апликација?

Одговор. Треба да добиете известување преку е-пошта штом ја добиеме вашата апликација. Нашите агенти за регрутација ќе стапат во контакт со вас во поважни етапи од процесот за да договорите интервју и да ве известат за напредокот. За да дознаете повеќе, обратете се кај агентот за регрутација од Canon.

Прашање. Дали спонзорирате визи или промена на живеалиште?

Одговор. He. Се обидуваме да се промовираме од внатрешноста доколку е можно или регрутираме локално. Ве молиме проверете дали имате соодветна виза, дозвола и право да работите во земјата во која аплицирате, бидејќи нашите агенти за регрутација ќе побараат доказ за тоа.

Прашање. Како да бидат во тек со идните можности што ќе ги понуди Canon?

Одговор. Пријавете се тука и ние ќе ве известиме за идните можности што ќе ги понуди Canon во регионот EMEA.

Прашање. Каде можам да најдам интернационални работни места во Canon надвор од регионот EMEA

Одговор. Овој веб-сајт нуди информации и можности за кариера во Европа, Средниот Исток и Африка. За повеќе информации за кариера, производи и услуги за поддршка надвор од регионот EMEA, ве молиме посетете го официјалниот веб-сајт на Canon во вашата земја/регион – што можете да го најдете тука.

Прашање. Каде можам да најдам информации за платите и придобивките?

Одговор. Canon нуди политики за наградување што се прилагодени за локалните пазари во регионот EMEA. Агентот за регрутација во вашата земја или контактот со човечки ресурси ќе ви објасни подетално за време на процесот за апликација.

fullbleed

Побарајте работни места

Дојдете и дознајте каде се вклопувате


Погледнете ги нашите улоги