IT & Business Solutions

ИТ и деловни решенија

Олеснување на животот на корисниците преку иновативни и интуитивни решенија.

Побарајте работни места

Што работиме

Дали размислувате ефикасно и темелно за пронаоѓање иновативни решенија? Тимот за ИТ и деловни решенија на Canon соработува со корисниците за да им го олесни животот преку создавање иновативни и интуитивни решенија. Без разлика дали изработуваме решенија и проектни планови за нови корисници или дизајнираме софтверски решенија и работни процеси, секогаш пронаоѓаме нови и возбудливи начини за да им го подобриме деловното работење на нашите корисници.

IT & Business Solutions

ИТ и деловни решенија

Олеснување на животот на корисниците преку иновативни и интуитивни решенија.

Погледни видеозапис

Дојдете за да работите со нас

Бараме лица што размислуваат иновативно, сакаат да ја подобруваат ефикасноста и можат да создаваат сигурни и економични решенија со современа технологија. За возврат, ние ќе ви обезбедиме флексибилно работно опкружување и професионална обука и развој за да можете да направите одлична кариера како деловен консултант или ИТ консултант.

Search our jobs

Побарајте работни места во одделот за ИТ и деловни решенија

Дојдете и дознајте каде се вклопувате


Погледнете ги нашите улоги