Marketing & PR

Маркетинг и односи со јавноста

Дополнително подобрување на веќе извонреден бренд

Побарајте работни места

Што работиме

Дали сметате дека може да ни помогнете да го подобриме нашиот бренд? Ние сме тим што создава и испорачува планови што ги воодушевуваат нашите корисници и медиумите. Од планирање и создавање содржини што се корисни, интересни и значителни за повеќе канали па сè до стратешки развој и примена на дигитални стратегии - пронајдете одлични можности за подобрување на нашиот бренд на нови и возбудливи начини.

We're proud of what we do

Се гордееме со тоа што го работиме

и сакаме да го споделиме тоа со светот.

Погледни видеозапис

Запознајте се со тимот

Дознајте ги одличните приказни што се кријат зад брилијантните умови.

Marketing Manager - Tracey

Менаџер за маркетинг - Tracey

„Опкружена сум со страствени луѓе. Сакам луѓето да се инспирираат од кампањите и комуникациите што ги создавам“.

Погледни видеозапис

Business Planning - Evelyn

Деловно планирање - Evelyn

„Ми се допаѓа соработката и комуникацијата помеѓу националните организации и нашето главно седиште во Европа. Сега ги поддржувам европските земји во планирањето на нивните активности, буџети и анализи на пазарот“.

Погледни видеозапис

Дојдете за да работите со нас

Бараме лица што размислуваат аналитички и сакаат да создаваат инспиративни пораки и да организираат паметни кампањи. Како дел од тимот за маркетинг и односи со јавноста, треба да го подобрите брендот на Canon преку промоција на нашите услуги и решенија и управување со нашата репутација, а ние за возврат ќе ви помогнеме да напредувате во кариерата.

Search our Marketing & PR jobs

Побарајте работни места за маркетинг и односи со јавноста

Дојдете и дознајте каде се вклопувате


Погледнете ги нашите улоги