Sales & Consulting

Продажба и консултантски услуги

Подобрување на деловното работење на нашите корисници со извонредни услуги и решенија

Побарајте работни места

Што работиме

Дали ве привлекува обработката на слики? Дали сакате да им помогнете на корисниците да успеат во деловното работење? Во Canon ќе бидете дел од тим што продава светски признаени услуги и решенија. Независно дали сте во улога на менаџер за работа со директни и индиректни деловни корисници или во улога за консултации при продажба, ќе откриете одлични можности за напредок во вашата кариера и притоа ќе им помогнете на нашите корисници да го подобрат нивното деловно работење.

We make businesses exceptional

Ние го подобруваме деловното работење

Со иновативни производи и решенија

Погледни видеозапис

Запознајте се со тимот

Дознајте ги одличните приказни што се кријат зад брилијантните умови.

Senior Account Manager - Matthew

Постар менаџер за работа со клиенти - Matthew

„Ние сме многу професионални во тоа што го работиме, но секој од нас има заедничка цел […] Во наградите спаѓаат патувања во Барселона, Дубаи и моето омилено место, Рио – и сето тоа работејќи го тоа што го сакам“.

Погледни видеозапис

Account Manager - Steve

Менаџер за работа со клиенти - Steve

„Се гордеам што можам да пронајдам решенија за различни проблеми на нашите корисници, независно дали се во полето за обработка на слики, комуникации или управување со документи“.

Погледни видеозапис

Дојдете за да работите со нас

Бараме посветени луѓе со одлични вештини за комуникација, желба за успех и љубопитен ум. Како дел од тимот за продажба и консултантски услуги, ќе работите со корисниците за да им го подобрите нивното деловно работење со нашите иновативни услуги и решенија, а ние ќе ви помогнеме да напредувате во вашата кариера за продажба.

Search our jobs

Побарајте работни места за продажба и консултантски услуги

Дојдете и дознајте каде се вклопувате


Погледнете ги нашите улоги