Extender RF 1.4x

Зголемете го дострелот со додаток за продолжување до 1,4x што е специјално дизајниран за системот на објективи RF, а притоа го задржува квалитетот на сликата и овозможува комуникација помеѓу фотоапаратот и објективот со голема брзина.

Extender RF 1.4x

Поголем дострел

Extender RF 1.4x е совршен избор за ентузијасти и професионални фотографи на кои им треба поголем зум за нивните објективи RF. Тој нуди поголема фокусна должина до 1,4x и е идеален за фоторепортери и фотографи за природа и спорт.

Погледни целосни спецификации

Extender RF 1.4x

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации

Optimum construction

Оптимизирана конструкција

7 елементи на објективот, 4 групи

Compact design

Компактен дизајн

71,2 x 20,3 mm

Lightweight

Мала тежина

225 g

Погледнете ги сите спецификации

Extender RF 1.4x
Extender RF 1.4x

Што содржи кутијата

Extender RF 1.4x

Капаче за додатоци за продолжување RF

Капаче за заштита од прав за објективи RF

Мека футрола LP811

Слични производи