Pomagamo vam pri študiju

Промоција

Ја имате нашата поддршка додека студирате

Купете селектиран печатач од Canon и добијте бесплатни мастила за една година. Паметна инвестиција.

Печатачи во промоција

Ја имате нашата поддршка додека студирате

Промоцијата трае од 5. 10. до 31. 10. 2023, додека траат залихите.
Купете промотивни производи и добијте селектиран комплет мастила бесплатно.
Промотивното барање „добијте едногодишно снабдување со мастила“, вклучува печатење на 6000 страници во црно-бело и 7000 страници во боја. Тоа одговара на еден комплет бесплатни мастила.

Печатач

Подарок

PIXMA G3411

1x GI-490 BK, 1x GI-490 C, 1x GI-490 M, 1x GI-490 Y

PIXMA G3420

1x GI-41BK, 1x GI-41 C, 1x GI-41 M, 1x GI-41 Y

PIXMA G3470

1x GI-41BK, 1x GI-41 C, 1x GI-41 M, 1x GI-41 Y

PIXMA G2411

1x GI-490 BK, 1x GI-490 C, 1x GI-490 M, 1x GI-490 Y

PIXMA G2420

1x GI-41BK, 1x GI-41 C, 1x GI-41 M, 1x GI-41 Y

PIXMA G2470

1x GI-41BK, 1x GI-41 C, 1x GI-41 M, 1x GI-41 Y

PIXMA G1410

1x GI-490 BK, 1x GI-490 C, 1x GI-490 M, 1x GI-490 Y

PIXMA G1411

1x GI-490 BK, 1x GI-490 C, 1x GI-490 M, 1x GI-490 Y

PIXMA G1420

1x GI-41BK, 1x GI-41 C, 1x GI-41 M, 1x GI-41 Y

PIXMA G1430

1x GI-41BK, 1x GI-41 C, 1x GI-41 M, 1x GI-41 Y

Каде да купите

Neptun
Setec