Canon Camera

ПРОМОЦИЈА

Надградете се на Canon

Донесете го вашиот стар функционален DSLR или фотоапарат без огледало и добијте попуст кога ќе купите нов фотоапарат со целосен кадар од Canon. Надградете се на систем дизајниран да ги надополни и прошири вашите креативни можности.

Промотивни производи

Промоцијата важи од 8.4 до 30.4.2022, додека траат залихите.

Компензација за нови набавки. Попустите се во ден.

Ако донесете фотоапарат кој не е во целосен кадар (со огледало или без огледало), ова е попустот што ќе го добиете кога ќе купите кој било од фотоапаратите наведени во оваа табела.

Ако донесете фотоапарат во целосен кадар, ова е попустот што ќе го добиете кога ќе купите кој било од фотоапаратите наведени во оваа табела.

EOS R5

15.400 ден

25.900 ден

EOS R6

10.500 ден

20.300 ден

EOS R

7.700 ден

15.400 ден

EOS RP

6.150 ден

6.700 ден

EOS C70

7.700 ден

15.400 ден

EOS 5D Mark IV

10.500 ден

17.900 ден

EOS 6D Mark II

5.300 ден

10.500 ден

Печатачи

Промотивниот поврат на пари за PRO-300 и PRO-1000 не е поврзан со замената за користениот фотоапарат.

imagePROGRAF PRO-300

4.600 ден

imagePROGRAF PRO-1000

6.150 ден

Каде да купите

Pix Plus