Canon imagePROGRAF PRO-300 A3 Printer
Blank-Rect Image

Canon imagePROGRAF PRO-300

Технологијата за печатење и извонредниот софтвер на imagePROGRAF PRO гарантираат ефикасен и прецизен работен процес на печатење. Секогаш.

СИГУРНО ПЕЧАТЕЊЕ. СЕКОГАШ.

Потполно ново ниво на печатење со неверојатно компактен и професионален печатач за формати A3+ што ги содржи сите особини на палетата imagePROGRAF PRO, нудејќи ви богати, живописни и исклучителни печатени материјали со квалитет како за во галерија во секое време.

Погледнете ги целосните спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-300 A3 Printer

Спецификации

Borderless Printing

Печатење без рабови

Печатење без рабови на формати A3+

3.0''

3,0''

LCD-ЕКРАН

10

10

ЕДИНЕЧНИ МАСТИЛА

Chroma Optimizer

Chroma Optimizer

ПРОЅИРНО МАСТИЛО

High Longevity

Голема долготрајност

МАСТИЛО СО ПИГМЕНТ

WIFI & Ethernet

Wi-Fi и етернет

ПОВРЗУВАЊЕ

Погледнете ги сите спецификации

Awards

Print with confidence. Always

Сигурно печатење. Секогаш.

imagePROGRAF PRO-300 од Canon

Печатењето со професионален квалитет е едноставно со компактниот imagePROGRAF PRO-300 за формати A3+.

Погледни видеозапис

Мали димензии, голем потенцијал

Овој стилски и компактен печатач за формати A3+ е помал од PIXMA PRO-10S и ви овозможува креативно печатење и едноставно поврзување со компјутер или Mac преку Wi-Fi или етернет.

Small footprint, big potential
Gallery quality printing with no ink switching

Печатење со квалитет како за во галерија без замена на мастилата

Постигнувајте професионални резултати на различни медиуми до A3+ за многу кратко време, благодарение на тоа што не е потребна замена на мастилата.

Печатете без рабови врз различни медиуми

Добијте печатење без рабови врз сјајна хартија или хартија за фина уметност и печатете панорамски слики со приспособени должини до 990,60 mm.

Подобрена палета на бои за поголема длабочина

Печатачот користи 10 мастила со пигмент LUCIA PRO и нуди извонредни бои со наменското мастило Chroma Optimiser за да го намали бронзениот ефект и да создаде неверојатен приказ на тоновите.

LCD-екран од 3 инчи со мени во боја

Јасниот и осветлен приказ овозможува брза навигација низ менијата и функциите на печатачот и моментално следење на функциите на печатачот, нивоата на мастилата и поставките за хартијата.

Enhanced colour gamut for greater depth
Outstanding monochrome print quality

Извонреден квалитет на црно-бело печатење

Мастилото во мат црна боја на imagePROGRAF PRO-300 овозможува подобро изразување на црно-белите слики со подлабоки и поживописни црни тонови врз хартија за фина уметност.

Прецизно усогласување помеѓу приказот на екранот и отпечатените материјали во секое време

Бидете сигурни во вашите вештини за печатење благодарение на софтверот и дополнителната компонента Professional Print & Layout од Canon, што нуди нови нивоа на совршеност на усогласувањето на боите.

Брзо и висококвалитетно печатење

Процесорот L-COA PRO на Canon обработува голема количина податоци за слики без проблем и пресметува прецизна испорака на мастило со неверојатно голема брзина за да понуди висококвалитетно печатење без отстапки.

High speed, high quality printing

ПРОЦЕСОР L-COA

PRO

High speed, high quality printing

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

За неверојатен квалитет и неверојатни резултати. Пријавете се веднаш.

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи и вести.

ДОПОЛНИТЕЛНА КОМПОНЕНТА

Бесплатна дополнителна компонента и софтвер Professional Print & Layout (PPL)

Дополнителната компонента PPL функционира како самостоен софтвер или дополнителна компонента преку софтверот за обработка на слики Digital Photo Professional или Adobe Photoshop и Lightroom.

Дознајте повеќе

Free Professional Print & Layout (PPL) plugin and software
What’s in the box

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за да создавате печатени материјали во формат A3+ со квалитет како за во галерија од вашата работна маса.

ПЕЧАТАЧ ЗА ФОРМАТИ A3+ imagePROGRAF PRO-300

Кабел за напојување

Глава на печатач

10 одделни резервоари за мастило

Фах за печатење CD дискови

CD-ROM за поставување (CD само за Windows – драјверите за Mac се достапни на интернет*)

Водич за почетници

Квалитет како за изложби

Откријте хартија за фина уметност од трети производители што профилите за печатење директно ја поддржуваат и обезбедуваат прецизност и реалистичност на резултатите.

Дознајте повеќе

Фотохартија од Canon

Со сјајните и мат хартии, како и хартиите со отсјај, ќе пронајдете соодветна хартија за вашите креативни идеи.

Погледнете ги сите

Слични производи

Дознајте повеќе за професионалниот печатач imagePROGRAF за на работна маса.

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено.
Подлежност на промена без претходна најава.

1 *Сите драјвери и апликации за мобилни уреди се достапни на интернет на http://www.canon.com/ijsetup