Печатачи MegaTank

Canon PIXMA G2416

Компактен, сигурен и повеќефункционален печатач што се дополнува со мастило, идеален за домашна или канцелариска употреба со мастила за голема потрошувачка за продуктивно и економично печатење.

 • Неверојатно голем број на отпечатени страници

  Добијте економично и продуктивно печатење со голем обем* до 6000 страници од 1 шише со црно мастило или до 7000 страници со употреба на еден комплет шишиња во боја.

 • Висококвалитетни отпечатени материјали

  Печатете со висок квалитет благодарение на технологијата FINE и системот на хибридни мастила од Canon со црн пигмент за остри документи и базирани на боја за живописни фотографии без рабови со големина до A4.

 • Компактен, сигурен и повеќефункционален уред

  Овој компактен сè-во-едно уред за печатење, копирање и скенирање е идеален за голем обем на печатење благодарение на неговиот долготраен систем на мастила FINE. Идеален за домашни или мали канцеларии.

 • Едноставно користење

  Добијте брзо и лесно поврзување со вашиот компјутер преку USB и едноставно ракување благодарение на црно-белиот LCD екран од 3 cm (1.2”), кој овозможува лесно избирање на повеќе копии и контроли со притиснување на копче.

 • Креативно печатење

  Печатете ги вашите фотографии на нови и креативни начини со софтверот за фотографии My Image Garden, кој овозможува препознавање на лица и лесно пребарување на сите слики во вашиот компјутер.

Спецификации

 • Печатење големи количини

 • Вградени резервоари со мастило

 • Хибриден систем на мастила

 • Печатење без рабови

 • Автоматско вклучување

 • Остар текст во црна боја

 • Снабдување со хартија од задната страна

 • 1,2” LCD

pixma g2411
pixma g2411
pixma g2411

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за печатење големи количини со мали трошоци - само додајте хартија или медиуми за фотографии.

 • Сè-во-едно печатач - PIXMA G2416

 • 4 x шишиња со мастило за голема потрошувачка (1 x BK/ C/ M/ Y)

 • Кабел за напојување

 • CD-ROM за подесување

 • Упатства и други документи

Слични производи

 1. *Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.