Canon PIXMA G3416

Компактен сè-во-едно уред со Wi-Fi што се дополнува со мастило за голема потрошувачка, за економично домашно или деловно печатење од паметни уреди и од услугата Cloud.

 • Неверојатно голем број на отпечатени страници

  Добијте економично и продуктивно печатење со голем обем* до 6000 страници од 1 шише со црно мастило или до 7000 страници со употреба на еден комплет шишиња во боја.

 • Висококвалитетни отпечатени материјали

  Печатете со висок квалитет благодарение на технологијата FINE и системот на хибридни мастила од Canon со црн пигмент за остри документи и базирани на боја за живописни фотографии без рабови со големина до A4.

 • Паметно поврзување

  Печатете и скенирајте безжично од паметни уреди и од услугата Cloud преку апликацијата Canon PRINT (iOS и Android), со вградена поддршка за PIXMA Cloud Link и Mopria® (Android).

 • Компактен, сигурен и повеќефункционален уред

  Овој компактен сè-во-едно уред за печатење, копирање и скенирање е идеален за голем обем на печатење благодарение на неговиот долготраен систем на мастила FINE. Идеален за во домот или за во канцеларии.

 • Едноставно ракување

  Добијте лесно ракување со црно-бел LCD екран од 1,2” за избирање повеќе копии и за проверка на статусот на Wi-Fi. Следете ги нивоата на мастило на едноставен начин преку вградените резервоари со мастило поставени на предната страна.

Спецификации

 • Печатење големи количини

 • Вградени резервоари со мастило

 • Хибриден систем на мастила

 • Печатење без рабови

 • Автоматско вклучување

 • Остар текст во црна боја

 • Снабдување со хартија од задната страна

 • My Image garden

PIXMA G3411
PIXMA G2411

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за печатење големи количини со мали трошоци - само додајте хартија или медиуми за фотографии.

 • Сè-во-едно печатач - PIXMA G3416

 • 4 шишиња со мастило за голема потрошувачка (1 x BK/C/M/Y)

 • Кабел за напојување

 • CD-ROM за подесување

 • Упатства и други документи

Слични производи

 1. *Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.