g4000-ss-ink-adf-en

Canon PIXMA G4400

Моќен 4-во-1 печатач кој нуди мали работни трошоци, резервоари за мастило за поголема потрошувачка што се дополнуваат и поврзување преку Wi-Fi и Cloud.

Галерија

Печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат кој е идеален за во домот или за во канцеларии

Компактен уред за печатење, копирање, скенирање и праќање факс со резервоари за мастило што се дополнуваат за печатење со ниски трошоци и со функции за поврзување преку Wi-Fi и Cloud за разновидни опции при печатењето документи и фотографии. Идеален за во домот или за во канцеларии.

PIXMA G4400

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Печатете голем обем на документи и фотографии

icon

Печатење без рабови

icon

Резервоари за мастило што се дополнуваат, поставени на предната страна

icon

Поврзување преку Wi-Fi и Cloud

icon

Механизам за автоматско снабдување со документи за 20 листови

icon

Поддршка за печатење со големина од 13x13 cm (5x5”)

icon

Печатење/скенирање од паметен телефон и таблет-уред

icon

Факс

Погледнете ги сите спецификации

G4000-lifestyle
elmina-f-witb-with-manual

Што содржи кутијата

PIXMA G4400

4 резервоари за мастило за голема потрошувачка

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Прирачници

Дополнителна опрема

Стандардни резервоари за мастило

Фотохартии

Поврзани производи

g4000-ss-ink-adf-en

Видеоснимка за серијата PIXMA G

Погледнете како печатачите од Canon за континуирано печатење со мастила ви овозможуваат да отпечатите повеќе со помали трошоци - без компромиси.

Погледни видеозапис

*Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.