Hero Image

Серија PIXMA TS6250 од Canon

Со беспрекорното поврзување и лесното ракување, овој компактен сè-во-едно печатач е совршен сеопфатен уред за семеен живот

Галерија

Компактен сè-во-едно печатач со безжично поврзување за домот

Работете паметно со овој компактен сè-во-едно печатач. Идеален за домашни услови, уживајте во безжичното ракување преку паметните уреди и cloud со апликацијата Canon PRINT. Со 5 одделни мастила, автоматско 2-страно печатење и интуитивен екран на допир од 7,5cm (3 инчи), очекувајте брзи и врвни резултати.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Icon 01

Поврзување со Wi-Fi

Icon 02

PIXMA Cloud Link

Icon 03

2-насочно снабдување со хартија

Icon 04

Печатење без рабови

Icon 01

Изборни XL и XXL мастила*

Icon 02

5 одделни мастила

Icon 01

Екран на допир од 7,5cm (3 инчи)

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
*Subject to availability in your region

What's In The Box

Што содржи кутијата

Сè-во-едно печатач – серија PIXMA TS6250

Поставување на резервоарите за мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи