SPEEDLITE-ПРЕДАВАТЕЛ

SPEEDLITE-ПРЕДАВАТЕЛ ОД CANON
Ажурирање за ST-E3-RT (вер. 2)

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

SPEEDLITE-ПРЕДАВАТЕЛ ОД CANON
Ажурирање за ST-E3-RT (вер. 2)

Добијте повеќе од вашиот Speedlite-предавател ST-E3-RT

Canon Europe нуди ажурирање за сопствениците на Speedlite-предавател ST-E3-RT. Ова ажурирање со (вер. 2) е услуга што се наплаќа со која се додаваат дополнителни функции за подобра контрола врз компатибилните Speedlite-блицови од Canon (со компатибилни фотоапарати), вклучувајќи го и врвниот Speedlite EL-1.

Дополнителни функции што ги поддржува ST-E3-RT (вер. 2) во споредба со ST-E3-RT

FE-меморија

Со употреба на функцијата за зачувување на експозицијата на блицот (FE)1, Speedlite-предавателот ST-E3-RT (вер. 2) може да ги зачува последно користените поставки за E-TTL-блицот што му овозможуваат на фотографот да премине во режим на рачен блиц, извршувајќи мали прилагодувања на овие поставки, доколку е потребно, за брзо, лесно и доследно поставување.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Микро блиц

Speedlite-предавателот ST-E3-RT од Canon (вер. 2) нуди нова опција со мала моќност од 1/8192 сек.1, што им овозможува на фотографите дополнителна контрола на јачината на блицот во опсег од 14 чекори. Ова е идеално кога е потребно дискретно количество светлина за задржување на амбиентот во сцената или портретот, истовремено усогласувајќи ја експозицијата со слабата амбиентална светлина.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Безжична синхронизација со втора завеса

Speedlite-предавателот ST-E3-RT од Canon (вер. 2) сега поддржува безжична синхронизација со втора завеса1 кога се активира далечински, што овозможува голем број креативни опции за подобро уметничко изразување, како што се трагите од светлина.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Цена

Надградбата на вашиот Speedlite ST-E3-RT со (вер. 2) е услуга што се наплаќа и може да се изврши само во професионален сервисен центар на Canon.

el-1-ambient_pricing.jpg

Може да ве интересира и …

 • Upgrades

  Надградби

  Подобрете ги перформансите на одредени фотоапарати EOS, Cinema EOS и XA/XF од Canon за да раскажувате подобри приказни.

 • canon-el-1-you-might-also-be-interested-in_01.jpg

  Speedlite EL-1

  Напреден Speedlite што обезбедува врвна сигурност и напредни перформанси со голема брзина во куќиште отпорно на временски услови.

 • canon-future-focus-eos-rp-speedlite-600ex_you-might-also-be-interested-in_02.jpg

  Speedlite 600EX II-RT

  Преземете целосна контрола, дури и во најтешките ситуации.

 • speedlite-430exiii-rt-eos-70d-18-135-stm-beauty_you-might-also-be-interested-in_03.jpg

  Speedlite 430EX III-RT

  Моќен и пренослив блиц со активирање со радиофреквентни бранови.

  1. Имајте предвид дека сите фотоапарати и блицови Speedlite не се компатибилни со сите ажурирања, погледнете ја страницата за Speedlite-предавателот ST-E3-RT од Canon (вер. 2) за повеќе информации.