Безжичен предавател

Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2)

Активирајте компатибилни Speedlite блицеви на растојанија до 30 m. Контролата со радиофреквентни бранови обезбедува сигурно користење дури и кога има препрека на директната патека помеѓу вас и уредот. Дополнителни функции на Speedlite EL-1.

Спецификации

  • Далечинско активирање на блиц со радиофреквентни бранови

  • Активирајте одредени Speedlites блицеви на далечина од 30 m

  • Дел од системот на блицеви E-TTL II

  • Овозможува контрола на 15 блицеви

  • Далечинско активирање на фотоапаратот

  • Заштита од прав и влага

  • Синхронизација со втора завеса, моќност од 1/8192 и FE-меморија за EL-1 и понови блицеви Speedlite

Дополнителни функции што ги поддржува ST-E3-RT (вер. 2) во споредба со ST-E3-RT

Фотоапарати издадени од 2020 година или подоцна (на пр., EOS-1D X MkIII, EOS R5/R6 и понови, со исклучок на EOS 850D)

За компатибилните фотоапарати може да биде потребно најновото ажурирање на фирмверот.

-

-

Безжична синхронизација со втора завеса

Да

Да

Мала моќност (1/8192)

Минималната моќност на блицот од 1/8192 е возможна само со Speedlite EL-1 (1/128 со брза синхронизација).

Да

Не

FE-меморија

Моќноста на блицот може малку да се разликува помеѓу моќноста на автоматскиот и рачниот блиц E-TTL

Да

Да

Други фотоапарати пред 2020 година (на пр., EOS-1D X Mark II)

За компатибилните фотоапарати може да биде потребно најновото ажурирање на фирмверот.

-

-

Безжична синхронизација со втора завеса

Не

Не

Мала моќност (1/8192)

Минималната моќност на блицот од 1/8192 е возможна само со Speedlite EL-1 (1/128 со брза синхронизација).

Да (нема во корисничкиот интерфејс)

Не

FE-меморија

Моќноста на блицот може малку да се разликува помеѓу моќноста на автоматскиот и рачниот блиц E-TTL

Да

Да

Speedlite-предавател ST-E3-RT вер. 2 - ПРИКАЗ ОД ЛЕВА СТРАНА, ОДЗАДИ

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за снимање извонредни слики со далечинско активирање на блиц, само додајте блицеви и фотоапарати

  • Speedlite-предавател ST-E3-RT(вер. 2)

  • Мека торбичка

Одржување, надградби и поправки

Ажурирајте ги фотоапаратите и дополнителната опрема од Canon со најновите ажурирања на фирмверот и на услугите или однесете ја вашата опрема во најблискиот овластен сервисен центар.

Слични производи

Слични статии