Тековни промоции

Уживајте во безгрижноста со Canon промотивна тригодишна гаранција на светилки.

повеќе информации

Овозможете си одлични заштеди и безгрижност со промотивната понуда 3 годишна гаранција.

повеќе информации

Вашата студентска картичка овозможува големи попусти за одредени фотоапарати од Canon!

Вашата студентска картичка овозможува големи попусти за одредени фотоапарати од Canon!

повеќе информации

Завршени промотивни понуди

ОДБРАН ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ, ВО ВАША СОПСТВЕНОСТ.

ОДБРАН ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ, ВО ВАША СОПСТВЕНОСТ.

повеќе информации

Travel Lens Promotion

Враќаме до 18.500 ден cashback. При купување на одредени производи во продажните објекти кои учествуваат во промотивната акција.

повеќе информации