alt text goes here

ОПРЕМЕТЕ СЕ
ЗА ВАШИТЕ СЛЕДНИ ФОТОГРАФИИ

ОПРЕМЕТЕ СЕ ЗА ВАШИТЕ СЛЕДНИ ПОРТРЕТ ФОТОГРАФИИ

Прекрасни портрети со неверојатна острина и врвни перформанси при слаба светлина, RF 85mm f/1.2L USM нуди креативност на највисоко ниво.

Откријте го нашиот објектив за портрети овде

ОПРЕМЕТЕ СЕ ЗА ВАШИТЕ СЛЕДНИ ПЕЈЗАЖНИ ФОТОГРАФИИ

Доловете повеќе, дури и при слаба светлина, со овој брз f/2.8 L-series RF-series објектив, со ултра широк агол со 15-35mm зум и стабилизатор на слика со 5 запирања – идеален за оние моменти кога иновативните агли можат да направат голема разлика.

Откријте го нашиот објектив за пејзажи овде

ОПРЕМЕТЕ СЕ ЗА ВАШИТЕ СЛЕДНИ МАКРО ФОТОГРАФИИ

Разновиден висококвалитетен 35mm објектив, кој е идеален за фотографирање на улица, патувања и фотографии доловени одблиску.

Откријте го нашиот макро објектив овде

ОПРЕМЕТЕ СЕ ЗА ВАШИТЕ СЛЕДНИ ФОТОГРАФИИ ОД ДИВИОТ СВЕТ

Овој моќен F2.8 телефото зум од серијата Trinitiy RF на Canon нуди импресивен квалитет на слики и компактни димензии за користење во речиси секаква средина.

Откријте го нашиот објектив за дивиот свет овде

Промоцијата е валидна од 22.3.2021 до 25.4.2021, додека траат залихите.

Се применуваат одредбите и условите

Листа на производи кои учествуваат во промоцијата:

        Производ          Инстант поврат на пари во ден.
EF 50mm f/1.4 USM                      1.230 ден  
EF 85mm f/1.8 USM                      1.230 ден  
EF 85mm f/1.4 L IS USM                      5.230 ден  
RF 85mm f/1.2L USM                    12.300 ден  
RF 50mm f/1.2 L USM                    10.760 ден  
RF 50mm f/1.8 STM                      1.230 ден  
EF 135mm f/2L USM                      4.300 ден  
EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM                          920 ден  
EF 16-35mm f/4L IS USM                     4.300 ден  
EF 16-35mm f/2.8L III USM                      8.610 ден  
RF 15-35MM F2.8 L IS USM                    10.760 ден  
RF 24-70MM F/2.8 L IS USM                    10.760 ден  
EF 24-105MM 4L IS II USM                      4.300 ден  
EF 24-70mm f/2.8L II USM                      6.460 ден  
RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM                          2.150 ден      
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM                      3.070 ден  
EF 180mm 1:3,5 L USM Macro                      4.920 ден  
EF-S 35mm F/2.8. IS STM Macro                      1.230 ден  
EF 70-200mm f/4L IS II USM                      4.920 ден  
EF 70-200mm f/2.8L USM                      6.460 ден  
EF 70-200mm f/2.8L IS III USM                      8.610 ден  
RF 70-200 f/2.8L IS USM                    10.760 ден  
RF 70-200 f/4L IS                      4.300 ден  
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM                      8.610 ден  
EOS R5                    15.370 ден  
EOS R6                     9.230 ден  
EOS R                     7.990 ден  
EOS RP                     4.920 ден  
EOS 5D Mark IV                     9.230 ден  
EOS 6D Mark II                     4.920 ден  


Промоцијата важи кај назначените партнери. Погледнете го целиот список со партнери овде:

Pixplus