Промоција

Направете го вашиот следен креативен скок

Ви ги претставуваме долгоочекуваните фотоапарати од EOS R системот со Dual Pixel CMOS AF II, како и сите неограничени предности на APS-C сензорот. Спарете го новиот EOS R7 или EOS R10 со еден од избраните RF објективи и добијте до 30.750 ден попуст.

 • Чекор 1

  Купете го новиот EOS R7 или EOS R10.

 • Чекор 2

  Купете дополнително еден од избраните RF објективи.

 • Чекор 3

  Добијте попуст.

 • Новиот EOS R систем на фотоапарати

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R7

   Истражете ја дивината со фотоапарат што нуди неверојатна брзина и квалитет на слика во преносливо APS-C-куќиште дизајнирано за иднината.
  • Фотоапарати без огледало

   EOS R10

   Преземете ги следните чекори во фотографирањето и снимањето со фотоапаратот без огледало EOS R што е дизајниран со сензор со големина APS-C.

  Врвен пакет на објективи

  Промотивни производи

  Промоцијата трае од 15.6. до 31.8.2022 г., додека траат залихите.

  Инстант попуст при купување на EOS R7 или EOS R10 во комплет со еден од објективите наведени подолу

  RF Објективи

  RF 50mm f/1.8 STM

  3.700 ден

  RF 70-200 f/4 L IS

  30.750 ден

  RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

  10.450 ден

  RF 85mm f/2 IS STM

  15.370 ден

  RF 16mm f/2.8 STM

  7.700 ден

  RF 600mm f/11 IS STM

  18.450 ден

  Каде да купите

  Pix Plus