5. godišnjica sustava EOS R

Промоција

5 годишнина на системот EOS R

Прославете 5 години од наградуваниот EOS R System.
Искусете ги револуционерната AF технологија и неверојатниот опсег на RF објективи.
Поместете ги границите и откријте како пионерскиот систем на Canon го доловува извонредно она што никогаш не сте мислеле дека е можно.
Добијте го веднаш вашиот попуст.

Фотоапарати

Прославете ја 5 годишнината со неделните понуди. Купете го избраниот производ од понудената листа на фотоапарати од системот EOS R и добијте инстант попуст.

Објективи

Прославете ја 5 годишнината со пакет понуди на RF објективи.
Купете еден објектив и добијте 5% попуст.
Купете два објективи и добијте 10% попуст.
Купете три објективи и добијте 15% попуст.

Печатач

Прославете ја 5 годишнината со попуст на избраните Canon PIXMA PRO печатачи.

 • Професионални печатачи за фотографии

  imagePROGRAF PRO-300

  Професионален печатач imagePROGRAF за на работна маса што нуди печатени материјали во формат A3+ со квалитет како за во галерија и со едноставен работен процес за сигурно печатење.
 • Canon Camera

  Професионални услуги на Canon

  Станете член на CPS

  Зачувајте ја предноста и зголемете го времето на континуирано работење со Професионалните услуги на Canon. Професионална услуга за поддршка на производите која ви помага да го одржувате вашето деловно работење и опрема на правиот пат, без разлика на препреките на кои ќе наидете.

  Клуб Canon

  Придружете се на Клуб Canon

  Продолжете да се стремите кон исполнување на вашата страст и не пропуштајте ја можноста да добиете дополнителна поддршка, обука и инспирација.
  Со нашата нова програма за членство, ќе најдете страстен простор во заедницата кој ќе ви понуди сè што ви е потребно за да напредувате, без разлика на нивото на кое се наоѓате во моментот.

  Canon Club

  Промоција по повод 5 годишнина

  Промоцијата трае од 11.9.2023 до 15.10.2023, додека траат залихите.

  Промотивни производи


  Недела 1

  11.9. – 17.9.2023

  Недела 2

  18.9. – 24.9.2023

  Недела 3

  25.9. – 1.10.2023

  Недела 4

  2.10. – 8.10.2023

  Недела 5

  9.10. – 15.10.2023

   EOS R3 тело

  15%

         

   EOS R5 тело

   

  15%

       

   EOS R5 24-105L комплет

       

  15%

   

   EOS R6 Mark II  тело

     

  15%

     

   EOS R6 Mark II 24-105 STM

         

  15%

   EOS R6 Mark II 24-105 L

  15%

         

   R8 тело

   

  15%

       

   R8 24-50 комплет

       

  15%

   

   EOS RP тело

     

  15%

     

   EOS RP 24-105 STM

         

  15%

   EOS R7 тело

   

  15%

       

   EOS R7 18-150

       

  15%

   

   EOS R10 18-45

  15%

       

  15%

   EOS R10 18-150

     

  15%

     

   R50 18-45 комплет

   

  15%

   

  15%

   

   R50 18-45 + 55-210 комплет

     

  15%

     

   R50 комплет за креирање на содржини

         

  15%

   EOS R100 18-45 комплет

  15%

   

  15%

   

  15%

   EOS R100 18-45 + 55-210 комплет

   

  15%

   

  15%

   

   EOS R5c

  15%

   

  15%

     

   EOS C70

       

  15%

   

  RF објективи

  5% кога ќе купите 1 објектив

  10% кога ќе купите 2 објективи

  15% кога ќе купите 3 и повеќе објективи

   Image Prograf PRO 300

  18.450 ден. попуст

   Image Prograf PRO 1000

  24.600 ден. попуст

  Каде да купите

  Pix Plus

  Neptun

  Setec