Палета на RF-објективи со црна позадина.

Промоција

Искористете ја тежината при замена на објективи

Поврзете го својот фотоапарат со EOS R систем од Canon и подобрете ја вашата креативност. Истражете го асортиманот на RF објективи и откријте ги нивните исклучителни можности кои вклучуваат неверојатна брзина на автоматски фокус и врвна квалитетна изработка. Заменете го кој било функционален објектив и добијте до 25% попуст.

 • Замена

  Кои било функционални објективи

 • Тежина

  Вашиот стар објектив во продавница

 • Добијте попуст

  Добијте попуст во зависност од тежината на вашиот стар објектив за замена.
  0-650g - 15%
  651 - 1,499g - 20%
  1,500g + - 25%

Промотивни производи

Сите RF објективи се вклучени во промоцијата. Издвојуваме неколку модели:

Промоцијата важи од 01.09 - 30.09.2022 година, додека траат залихите.

Каде да купите

PixPlus