СКЕНЕРИ

Скенери за на работна маса

Скенирајте висококвалитетни документи без напор со нашите скенери за на работна маса

Побарајте информации

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

imageFORMULA R30

Практични скенери за документи дизајнирани за практичност, без потреба од инсталирање софтвер. Подготвен за употреба веднаш по отпакувањето и е идеален за мали канцеларии/домашни канцеларии и споделена деловна употреба.

Побарајте информации

Дознајте повеќе

canon-camera

Преобразете го начинот на кој работите дома или во мали канцеларии со интуитивен, сигурен и повеќенаменски скенер за документи. Максимално зголемете ја продуктивноста и создадете висококвалитетни слики со вграденото рамно лежиште и механизам за снабдување со документи.

Дознајте повеќе

Work professional using Canon's scanner selector tool to get help selecting a scanner

АЛАТКА ЗА ИЗБИРАЊЕ СКЕНЕРИ ОД CANON

Дали ви треба помош при избирањето

скенер?

Искористете го нашиот избирач на скенери и пронајдете го совршениот
модел за вас и вашето деловно работење

Слични производи и услуги

Cano Network Scanners. Connect to a network easily

Мрежни скенери

Лесно поврзување во мрежа - не е потребен компјутер или софтвер

Canon A3 Scanners. A versatile range of high-speed A3 scanners with auto document feeding

A3 скенери

Разновидна палета на скенери за A3 формати со голема брзина и механизам за автоматско снабдување со документи

Canon accessories

Дополнителна опрема

Дизајнирана да ви помогне да извлечете максимум од вашиот скенер од Canon

Зголемете ја вашата продуктивност со нашите мрежни скенери за на работна маса

КАДЕ МОЖЕ ДА КУПИТЕ