Canon LEGRIA HF G60

Canon LEGRIA HF G60

Повисоко ниво на снимање со 4K-видеокамера што ќе ви овозможи најдобри резултати во вашиот свет.

Доловете го вашиот свет со неверојатен 4K-квалитет

Подновете се со LEGRIA HF G60 и снимајте извонредни видеоснимки со дополнителни детали и динамичност кои ги доловуваат вашите драгоцени спомени како никогаш досега.

Погледни целосни спецификации

Canon LEGRIA HF G60

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации

4K sensor

4K-сензор

Зголемена резолуција во 4K UHD и Full HD квалитет со прекумерно семплирање во 4K.

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Извонредно брз автоматски фокус со фокусирање со следење што овозможува остар фокус за објектите што се движат.

9 bladed circular aperture

Кружна решетка со 9 сечила

Заматените светли површини добиваат кружни рабови за подобар естетски квалитет.

f/2.8 – f/4.5 lens aperture

Објектив со решетка од f/2,8-f/4,5

Може да навлезе повеќе светлина во фотоапаратот и поголема контрола врз длабочината на полето.

Image stabiliser with dynamic mode

Стабилизација на слика со динамички режим

Видеозаписите остануваат стабилни при рачно снимање дури и кога одите и следите објект во движење.

3.0-inch capacitive touch panel

Капацитивен екран на допир од 3,0 инчи

Сликите се претставуваат јасно и реалистично дури и кога не гледате директно во екранот.

0.24-inch tiltable EVF

EVF со можност за закосување од 0,24 инчи

Визирот со висока резолуција овозможува попрецизен приказ.

Slow and fast motion recording

Снимање забавени и забрзани видеоснимки

Добијте прекрасни ефекти со прикажување на вашиот објект со забавени или забрзани движења.

Погледнете ги сите спецификации

Canon LEGRIA HF G60
Canon LEGRIA HF G60

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за доловување прекрасни детали додека патувате - додајте само мемориска картичка и торбичка за фотоапарати

4K-видеокамера LEGRIA HF G60

Батерија BP-820

Компактен адаптер за напојување CG-800E

AC кабел

Упатство за користење

Слични производи